Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne veszítsem el?
Bunkó leszek:
Szóval nagyon sokat jelent neked? Kit érdekel? Önzőség a menő mi???
Látszik te is magadnak akarod a lányt és nem is az érdekel hogy Ő boldog-e vagy sem.... Tipikus... Remélem a lány okosan dönt!
Bocsi. De tudom hogy igazam van.
Nem, nem szeretnék erőltetni semmit, ez az Ő döntése.
Csak javaslatot illetve tanácsot kértem.
Az első szerintem most nagyon okosnak hitte magát:D Logikus, hogy nem fog pisztolyt szorítani a csaj fejéhez, nem fogja erőszakkal maga mellett tartani. Ha pedig úgy sikerül megjavítani ezt a kapcsolatot, hogy a lány is benne van, akkor ez miért önzőség?
Mutasd ki neki az érzelmeidet, de ne vidd túlzásba. Mondd el neki, hogy szereted, de azt is elfogadod, ha ő úgy dönt, hogy véget vet a kapcsolatnak. Legyél őszinte, és megértő. Akkor még szerintem lehet esélyed:)
Haha, első vagyok.
Nem, okosnak nem hiszem magam, mindig tanulok újat. Csak aki a másik boldogságát nézi az nem így fogalmazza meg kérdést. Végig úgy fogalmaz hogy saját maga van a középpontban. De mivel szinte mindenki ilyen a mai világban, ezért nem csodálom hogy senki sem ért velem egyet :)
Lehet hogy rosszul fogalmaztam, de attól még ez nem így van.
2. nak köszönöm a a hozzászólását :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!