Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverjaival más csajok képére 'nyálaz'? Ki kéne akadnom?
A pasimmal lassan 2 hónapja vagyunk együtt. Szoktuk nézni egymás beszélgetéseit facen, persze nem úgy hogy 'na akkor mutasd meg' hanem fogalmazzunk úgy, nem takargatjuk, nincs titkolni valónk. Van ilyen közös beszélgetés amiben 4 legjobb haverjával vannak bent. Kísértésbe estem és meg akartam nézni mit beszélnek mire a párom kikapta a kezemből a telefont és azt mondta: ezt inkább ne nézd meg. Persze erre csak még kíváncsibb lettem és kikönyörögtem, hogy had olvassak bele, nem akadok ki bármit is látok.
Elkezdtem olvasgatni és megdöbbenve láttam, hogy a pasim linkelget csajokról (nem topmodellek, ismerősi köreinkből azok a full jó csajok) képeket ezekkel a szövegekkel 'nagyon adnám' 'de élném' 'ez se rossz' stb. Persze szíven vágott, mivel tudom én soha nem leszek olyan szép mint azok a lányok meg maga a gondolat, hogy így beszél más csajokról a haverjainak...megalázónak éreztem...
Nem akadtam ki, mert nem akartam behisztizni egy ilyen kis dolgon. Azzal nyugtattam magam, hogy pasiból van, minden srác ezt csinálja a haverjaival nyilván.
Vélemény? Rosszul tettem, hogy nem akadtam ki?
pasim 17/F én 16/L
Szia!
Olvastad ezt mostanában..?
Ma már kb. tudnád a jó választ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!