Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? 18 éves pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 18 éves pasim van. :S 14/L

Figyelt kérdés
Nekem nem elég, úgy érzem az emberek kiröhögnek emiatt. Már szinte nem is megyek ki az utcára vele, annyira félek h meglátnak. Nem érzem magam biztonságban mellette. Lehet dobnom kellene, és keresnem egy jóval idősebb pasit? Mondjuk 25-26 évest? Az úgy pont korban hozzámillő lenne szerintem. Mit tegyek?
2009. okt. 29. 12:22
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

korban hozzád illő a 25-26? te meg 14 éves vagy?

nagyon összeillik..

figyelj, jobban érdekel más véleménye hogy kiröhögnek?

ha szereted akkor nem mind1.

de te tudod.

2009. okt. 29. 12:25
 2/28 A kérdező kommentje:
Jó de egy 18 éves srác + 14 éves lány?? Egy 18 éves fiú még annyira érettlen, mintha az oviból jött volna...
2009. okt. 29. 12:26
 3/28 anonim ***** válasza:
Szerintem hozzád egy 12 éves illene, ha olyan értelmi szinten vagy, hogy másokkal foglalkozol. Egy 25-26 éves eleve kiröhögne...
2009. okt. 29. 12:26
 4/28 anonim ***** válasza:
nem 24 vagy véletlenül?
2009. okt. 29. 12:27
 5/28 A kérdező kommentje:
Csak komoly válaszolok írjanak, akik hasonló cipőben járnak. Nekem nem kellenek kis csitrik véleményei akik csak irigykednek, h én sokkal érettebb vagyok a korosztályomnál.
2009. okt. 29. 12:28
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
LOL!LOL!LOL! Kicsilány,talán inkább a saját korosztályodból válogass :D "Mondjuk 25-26 évest? Az úgy pont korban hozzámillő lenne szerintem." LOL! Ezt te sem gondoltad komolyan remélem :D:D:D Komolyra fordítva:Szerinted hogyha egy 18 évessel nem mersz kimenni,mert ciki,egy 26 évessel hogyan fogsz :)? Inkább szedj fel egy 15-16 évest..25-26 évessel egy 14 éves kislány?! Hogy mik vannak! :D:D
2009. okt. 29. 12:28
 7/28 A kérdező kommentje:
Nemáár, senkinek sem esik le hogy kamu, vagy ez már annyira megszokott lenne? Egyébként csak a 14-15 éves lányok hozzáállását akartam bemutatni a dolgokhoz. (tisztelet a kivételnek ugye..)
2009. okt. 29. 12:30
 8/28 anonim ***** válasza:

Ez vagy FAKE vagy nevettséges:D:D:D

Ha a második verzió,akkor meg menj be az öregek otthonába ;)

ott tuti van vmi hozzádvaló:A

nem kell mindenkit általánosítani:A És azt sem tudom elhinni,h annyira érett lennél 14ÉVESEN..-.-"

2009. okt. 29. 12:30
 9/28 anonim ***** válasza:
Hát,az az igazság,hogy én a mai világban már semmin nem lepődök meg! :D És tökéletesen bemutattad a kis beképzelt csitriknek a stílusát is,szóval pláne hihető volt! :D
2009. okt. 29. 12:34
 10/28 anonim ***** válasza:
Nos én 26 éves vagyok, de én nagyon hülyén érezném magam, ha egy 14 éves lány, aki még nem nő akarna velem járni. Én ilyen korban normális életre vágyom, ami egy ilyen idős lánynak még inkább csak 5-6 év múlva képzelhető el. Ha te ennyivel érettebb vagy a korodnál keress egy 18 évest, aki szintén érettebb. A másik, hogy mit tudsz te adni egy huszonöt-hat évesnek? Igen a tested és érzéseid legfeljebb, de még a világképed sincs kialakulva. Szerintem várj még néhány évet és aztán kereshetsz egy ilyen korút.
2009. okt. 29. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!