Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normalis az, hogy a baratnöm lassan 16 evesen nem sminkeli magat?
Van egy baratnöm akivel lassan fel eve együtt vagyunk es nagyon szeretem es egy nagyon szep lany,de soha nem sminkeli ki magat...
Nem mondom azt,hogy nem szep smink nelkül,de ha meg sminkelne magat akkor tenyleg nagyon nagyon szep lenne. Nem akarom azt,hogy minden nap sminkelje ki magat ruzzsal meg mindennel,de neha nem lenne rossz ha alkalmakkor ki sminkelne magat.
Mindig azt mondja,hogy ö ezt nem tudja es mindig csak szet kenödne a szemfestek, de engem neha zavar,hogy ennyire nem ad magara vagy lehet,hogy meg csak "kicsi" hozza ?
Szerintetek ?
van olyan aki még 25 évesen se... (csak ritka)
lehet itt pattogni h örülj neki stb, de én nem értek ezekkel a válaszadókkal egyet, vannak esetek amikor elfér egy lányon egy kis smink, sőt. ez olyan mint a ruha meg a frizura egy kis önkifejezésre ad lehetőséget. pl az erős smink = fel akar szedni valakit, 0 smink = túl visszafogott a csaj, biztos az ágyban is. csúnya smink = a lánynak nincs ízlése, szép smink = ennek a lánynak van ízlése és ügyes is. nyilván ugyanez elmondható öltözködésről is. a külső igenis fontos.
aztán pl az alapozó jó kérdés, ennyi évesen fölösleges de pl egy esti vakus, vagy műtermi fotón sose fog kinézni normálisan egy lány ha nincs rendesen kisminkelve. ha belegondolsz a közösség manapság már inkább a fotóidról ítél meg (facebook), nem arról h mennyire természetes vagy.
sokak (többek közt én is) hülyét kapnak ha egy lány tiszta pattanásosan jelenik meg ha elviszem étterembe, szal még ez is.
na arról már nem is beszélve h a férfiak 95%-ának fingja sincs róla h már az is smink ha egy lány alapozót meg szempillaspirált használ, vagy legalábbis nem veszi észre, közbe itt pampognak
aztán arról is megoszlanak a vélemények h tönkreteszi a bőrt, elvileg ezekben már van uv védelem stb, meg ma már szinte mindenre rásütik az okosok hogy káros, erre azt mondom bizonyítsák be!
22/F
#12-es: Neked sem lennék a barátnőd, az biztos!
"egy esti vakus, vagy műtermi fotón sose fog kinézni normálisan egy lány ha nincs rendesen kisminkelve."
"sokak (többek közt én is) hülyét kapnak ha egy lány tiszta pattanásosan jelenik meg ha elviszem étterembe, szal még ez is."
ez elég kemény elvárás, nem gondolod? a lányok többsége nem úgy néz ki, mint amit a Playboy magazin címlapján, amit Te megveszel! ha már van egy pattanás, húúú de égő! na ehhez is csak gratulálni tudok, így legyen egy lánynak önbizalma!
14: kösz, nincs is rád szükségem ilyen téren ;)
nem értem mi a kemény elvárás ezeken. az egyik idézett dolog nem is elvárás, hanem megállapítás. de ha mutatsz nekem amatőr fényképezővel készített, vakus, esti fotót, szép lányról, aki előnyösen néz ki a képen, és egy fél mg smink sincs rajta, akkor elhiszem!
egyébként meg, te örülnél, ha a barátod egy fontos eseményen, randin, totál pattanásosan, fekete karikás szemekkel, igénytelen frizurával, igénytelen öltözékben jelenne meg? ne legyünk már képmutatóak :D
nem sminkeltem, bár úgysem fogod elhinni, de így van. és nem érzem képmutatásnak azt, ha valaki nem áll be a sorba, a többi képmutató közé!
ez kb olyan, hogy "normális, ha egy nő nem tetőtől talpig pucér?" nem, mert ő nő! és "az normális, ha egy férfi szőrös?" igen, mert ő férfi!
Tudom, hogy nem mostani kérdés de szeretném megválaszolni. Mi baja az embereknek? Miért nem értékelik, hogy egy lány nem nyomja agyon magát 5kg vakolattal. Nézd meg a legtöbb hírességet akiken nap mint nap smink van már évek óta, hogy néznek ki azokon a bizonyos "no make up" képeken? Ha csak a genetika nem bánt velük jól akkor bizony csúnyácskák. Egyébként zavar, hogy van néhány pattanás az arcán és a te arcod olyan makulátlan? Ha ennyire nagy elvárás, hogy sminkeljük magunkat, hogy eltakarjuk a bőrhibákat akkor ti miért nem teszitek ugyan ezt?
Értékeld, hogy ilyen és tíz év múlva (ha még együtt lesztek) nem fogsz megijedni reggel amikor meglátod - mert bizony akkor smink nélkül lesz.
Az én anyukám negyven éves és nem sminkeli magát na jó alkalmakkor van, hogy elmegy kozmetikushoz vagy szempillaspirál + rúzs de ennyi és elmondom neked, hogy gyönyörű nő. Jó magam önértékelési problémákkal küzdök és néha próbálkozom a szempillaspirállal és a rúzzsal de nem mindig viszont a barátom nem is szereti. Szerinte így vagyok a legszebb, természetesen.
+ szerintem a sminktelen arc és az, hogy valaki nem ad magára az nem ugyan az. Akkor mondhatnád, hogy nem ad magára, ha nem törődik a hajával (zsírosan hagyja, lenő a festék, nem kezd vele semmit) vagy, ha olyan ruhákban járni. Azt írtad, hogy szép lány és ha fél éve együtt vagy vele akkor az azt jelenti, hogy valami megtetszett rajta sminknélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!