Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék barátnőt találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék barátnőt találni?

Figyelt kérdés
Én egy 20 éves egyetemista srác vagyok. Eléggé visszafogott a lányokkal kapcsolatba, például buliba vagy akárhol én nem tudok csak úgy odamenni egy ismeretlen lányhoz és leszólítani. Félek a visszautasítástól és hogy utána mit fog rólam gondolni. Emellett még az is probléma, hogy nem tudom mit mondjak neki. Emellett hiába mondják hogy nem vagyok rossz pasi azt sem nagyon hiszem el és ez is eléggé visszafog engem. Már több mint 2 éve nincsen barátnőm és kezdem magamat elég magányosnak érezni. Ha tudnátok segíteni hogy mit tegyek azt megköszönném.
2013. aug. 20. 14:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Valamiért nem tudom elhinni én nem azt gondolom magamról és bárki mondja mindig azt hiszem csak hogy jó fej akar lenni vagy nem akar megbántani. Neten ismerkedni nem tudok igazából mert sose csináltam az ilyen társkereső oldalak 90% fizetős ha normálisan használni akarja az ember a maradék 10%on meg alig járnak fel. Facebookon nem tudom hogy írjak rá egy lányra akik ismerőseim azokkal nem isn agyon akarok semmit fúl ismeretleneket meg nem nagyon szoktam bejelölni mert vagy ilyen facenoobok akik ismerőst gyűjtenek vagy pedig vissza sem jelölnek mert nem ismernek úgyhogy számomra ez eléggé halott ügynek tűnik de szóljatok ha én látom rosszul és adjatok tanácsot is kérlek hogy mibe és hogyan tudnék változni.
2013. aug. 20. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem táskeresőre gondoltam, hanem sima ismerkedésre, baráti jelleggel, akár itt gyakorin. Csak ne azzal a sablonszöveggel próbálkozz, amivel még mindig sokan jönnek, hanem inkább írj privátot olyan lánynak, akinek tetszett a témához való hozzászólása és így már a téma is adott. Nem kell minden lányban a következő barátnő jelöltet keresni, de kell a kommunikáció ahhoz, hogy nyitottabb legyél a női nem felé. :)

Egyébként meg mi az oka az önbizalomhiányodnak? Miért nem vagy elégedett magaddal? Mi nem tetszik magadban (úgy külső, mint belső tulajdonságokkal együtt)? Ezek a kiindulópontok. :)

2013. aug. 20. 16:19
 13/18 A kérdező kommentje:
én például elégé új vagyok ezen az oldalon nem igazán tudtam még megismerkedni vele és sokszor azt sem tudom ha nincsen leírva hogy a kommentelő fiú vagy lány. De ez nem rossz ötlet lehet megpróbálom. Az önbizalom hiányomnak elégé sok oka lehet de ezt itt nyilvánosan nem igazán részletezném hiába vagyok anonimitásba akkor sem szívesen írnám le ország világnak a gondjaimat hogy aztán azon röhögjenek...
2013. aug. 20. 16:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezért van a privát üzenet küldés lehetőség, ha gondolod kifejtheted akár ott is. :)
2013. aug. 20. 16:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha gondolod privátba beszélgethetünk. :-) 20éves egyetemista lány. :-)
2013. aug. 20. 17:28
 16/18 A kérdező kommentje:
írtam nektek :)
2013. aug. 20. 17:32
 17/18 anonim válasza:

Ez a baj a mai pasikkal, hogy min "fél a visszautasítástól". A lányok meg maguktól -ha van némi tartásuk- nem fognak odamenni, nagyon helyesen.

Miért kell félni? Én még egyszer sem hallottam egy lánytól sem, hogyha mondjuk egy pasi bepróbálkozott nála, és nem jött be neki, hogy utána ócsárolta volna vagy ilyesmi. Ha normális vagy, meg nem vagy bunkó, tolakodó, és hozzád hasonló "kaliberű" csajt veszel célba, nem hiszem, hogy még negatív fogadtatás esetén is bármi félnivalód lenne...

Különben meg, ha jól figyelsz, simán leszűrhető, hogy kölcsönös-e a dolog vagy sem, így még időben visszakozhatsz is, és még színt sem kell vallanod.

2013. aug. 22. 22:45
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 Vagy csak nem mondják el, mert ha csúnya pasi próbálkozik náluk, az meg se történt, mert az nem is ember. Egyébként meg mi ez a hülyeség, h ha van tartása a lánynak, nem megy oda?
2013. aug. 23. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!