Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék barátnőt találni?
Nem táskeresőre gondoltam, hanem sima ismerkedésre, baráti jelleggel, akár itt gyakorin. Csak ne azzal a sablonszöveggel próbálkozz, amivel még mindig sokan jönnek, hanem inkább írj privátot olyan lánynak, akinek tetszett a témához való hozzászólása és így már a téma is adott. Nem kell minden lányban a következő barátnő jelöltet keresni, de kell a kommunikáció ahhoz, hogy nyitottabb legyél a női nem felé. :)
Egyébként meg mi az oka az önbizalomhiányodnak? Miért nem vagy elégedett magaddal? Mi nem tetszik magadban (úgy külső, mint belső tulajdonságokkal együtt)? Ezek a kiindulópontok. :)
Ez a baj a mai pasikkal, hogy min "fél a visszautasítástól". A lányok meg maguktól -ha van némi tartásuk- nem fognak odamenni, nagyon helyesen.
Miért kell félni? Én még egyszer sem hallottam egy lánytól sem, hogyha mondjuk egy pasi bepróbálkozott nála, és nem jött be neki, hogy utána ócsárolta volna vagy ilyesmi. Ha normális vagy, meg nem vagy bunkó, tolakodó, és hozzád hasonló "kaliberű" csajt veszel célba, nem hiszem, hogy még negatív fogadtatás esetén is bármi félnivalód lenne...
Különben meg, ha jól figyelsz, simán leszűrhető, hogy kölcsönös-e a dolog vagy sem, így még időben visszakozhatsz is, és még színt sem kell vallanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!