Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék barátnőt találni?
sehogy.
az összes csinos, és értelmes lány foglalt.
vagy lejebbadod az igényeidet, vagy önmegtartóztatsz, és vársza csodára, mint én.
Azzal tisztába vagyok, hogy önbizalom hiányom van csak nem tudom ezt hogyan lehetne orvosolni.
A csodára már eleget vártam én is, hogy rájöjjek csodák nincsenek vagy legalább is nem velem történek meg.
Az utóbbi időkbe elég magányosnak érzem magam és hogy hiányzik egy társ de nem tudom hogy találjam meg. Barárokkal nem igen beszélek ilyenről mert nem vagyok az az érzelgős fajta a barátaim előtt és nem szeretek eről besszélnni velük.
Mivel önbizalomhiányod van, ezért sikerélményre van szükséged, amit próbálkozás nélkül nem tudsz elérni. Kezdetben elég, ha csak apró lépéseket teszel: mosolyogsz és próbálod felvenni a szemkontaktust a kiszemelt lánnyal. Ha ez megvan, akkor már valószínübb, hogy szimpatikus vagy neki és nem fog visszautasítani, vagy rosszat gondolni rólad. Nem kell csajozós szöveggel jönnöd, inkább érdeklődj felőle, beszéltesd a lányt. :) Beszélgess neten lányokkal baráti szándékkal, hogy gyakorold az ismerkedés folyamatát és, hogy rájöjj nem kell tartanod semmitől. És nem utolsó sorban hidd azt, amit mondanak rólad, vagyis, hogy nem vagy rossz pasi. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!