Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni végre barátnőt találni?
Figyelt kérdés
Szeretnék végre 1 rendes kapcsolatot de nem tudom hol keressek egy rendes lányt meg azt se tudom hogy menjek oda bármelyikőjükhöz is. Félénk vissza húzódó természetű gyerek vagyok (nem vagyok kocka) gitározok, motorozok de nem úgy mint azok a kis senkik akik csak azért vesznek mindent hogy csajozzanak meg menőzzenek vele. Engem minden érdekel és bármivel lekötöm magam de végre szeretnék már egy rendes barátnőt. Kérlek segítsetek, hogy legalább oda merjek menni valamelyik lányhoz. Jah meg a hangom is nagyon mély és szereintem ez nem tetszik nekik. Meg a hajam nem lehet fésülni és össze-vissza áll. 16 éves leszek2013. máj. 21. 22:35
1/7 anonim válasza:
Menj oda buliban egy csajohoz és mond neki, hogy: -Húgod jó volt de ma estére te is megteszed.
2/7 denil98 válasza:
az elözö komentelönek: xdd az köcsög :DD amugy nem tudom majd mindjárt jön valami 14-15 éves L/F aki mindent tud az életről szóval várj türelemmel már a gépet kapcsolják be:D
3/7 A kérdező kommentje:
XD az a baj hogy falun lakom bár városba járok be suliba csak 19:00 kor jön haza az utolsó busz meg errefelé egy darab értelmes csaj nincs
2013. máj. 21. 22:44
4/7 denil98 válasza:
és ez most hogy jön ide hogy falun laksz?:D p@nci cápát keress városba:D amugy mi a falu neve?
5/7 denil98 válasza:
amugy nem vagy ronda?:D küldjél már egy kéepet magadról:Dű
7/7 A kérdező kommentje:
így nézek ki csak pont a napba nézek de öltözni nem így szoktam csak a motorozáshoz meg nem szoktam képeket csinálni magamról
2013. máj. 21. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!