Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az elkövetkezendő időket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elkövetkezendő időket hogyan vészelhetem át?

Figyelt kérdés

Párom diplomata, ezért valószínűleg elég sokat fogunk menni ide-oda. Én nem biztos hogy annyira bírnám ezt, hogy mindig más országok kultúráját szokjam meg. Párom amúgyis francia származású, és sokszor kellett hozzá is alkalmazkodnom. Ezek után még folyamatosan egy adott országot megszokni nekem nem biztos, hogy menne. Nem olyan régóta vagyunk együtt, szóval ő talán nem is tudja, mennyit gondolkozom azon, hogy mi lenne a leghelyesebb amit tehetnék.

28/N

2013. aug. 19. 23:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm, akivel ugyan ez volt. Francia férj, csak éppen ő pénzügyi tanácsadó volt. 1-2 évnél többet nem tartózkodtak egy országban, ami főleg a gyerekek miatt volt probléma. Bár jól éltek, de elmondása szerint az első pár évben nagyon nehéz volt.
2013. aug. 19. 23:05
 2/3 anonim ***** válasza:
a nagykövetségeken vannak magyar családok ,ne félj nem leszel egyedül
 3/3 anonim ***** válasza:
Hülyén fog hangzani, de: Dobj fel egy érmét, egyik az elhagyod, másik a nem.;) Utána amit gondolsz, h "ajj miért nem a másik felére" esett...:D

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!