Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Úgy érzem beleestem és eddig még senki iránt nem éreztem ilyet a 16 évem alatt.

Figyelt kérdés
Van egy srác (21). Nyáron egy napot egy helyen dolgoztunk, fiúunokatesóm haverja(de ut-mal nem vaok olyan jó viszonyba). Msn-en kerül fordul rám ír, és én is. De csak általános dolgokról szoktunk beszélni(pl. suli, mi volt az nap, meg ilyenek). de vmikor pedig mondok vmit és a válasz:xD, :D. Myvip randin bejelöltem névtelenül és ő is bejelölt... Meg amikor egyszer mondtam vmi hülyeséget és odaírtam utána h. ez szőke nős volt erre a válasza az volt: h. nem baj de mi így szeretünk. vmikor szó nélkül lelép msn-ről vmikor pedig úgy köszön h. csókcsók vagy csucsu. Van-e nála esélyem vagy csak haveri szinten dumáljak vele? Egyébként kétszer volt nálunk (unokatesómmal). akk. 5-10 percet beszéltünk.
2009. okt. 29. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem éreztél ilyet az egész 16 éved alatt? Furcsa, pedig én már szerelmes voltam 3 hónaposan, 2 évesen, 4 évesen, meg már nem is tudom még mikor.

És hogy mit csinálj? Ha beszélni akarsz vele akkor beszélj, ha nem akarsz beszélni vele akkor ne beszélj. Tudom fura dolgok ezek.

2009. okt. 29. 11:02
 2/4 A kérdező kommentje:
szoktunk msn-en beszélni. de annyira nemtom h. kell elmondani vagy egyáltalán h. fogjak neki? várom mások válaszait is:)
2009. okt. 29. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még bármilyen jellegű kapcsolattal.
2009. okt. 29. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Mond neki azt, hogy rossz fiú volt és szeretnéd megbüntetni.
2009. nov. 1. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!