Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Úgy érzem beleestem és eddig még senki iránt nem éreztem ilyet a 16 évem alatt.
Figyelt kérdés
Van egy srác (21). Nyáron egy napot egy helyen dolgoztunk, fiúunokatesóm haverja(de ut-mal nem vaok olyan jó viszonyba). Msn-en kerül fordul rám ír, és én is. De csak általános dolgokról szoktunk beszélni(pl. suli, mi volt az nap, meg ilyenek). de vmikor pedig mondok vmit és a válasz:xD, :D. Myvip randin bejelöltem névtelenül és ő is bejelölt... Meg amikor egyszer mondtam vmi hülyeséget és odaírtam utána h. ez szőke nős volt erre a válasza az volt: h. nem baj de mi így szeretünk. vmikor szó nélkül lelép msn-ről vmikor pedig úgy köszön h. csókcsók vagy csucsu. Van-e nála esélyem vagy csak haveri szinten dumáljak vele? Egyébként kétszer volt nálunk (unokatesómmal). akk. 5-10 percet beszéltünk.2009. okt. 29. 10:26
1/4 anonim 

válasza:

Nem éreztél ilyet az egész 16 éved alatt? Furcsa, pedig én már szerelmes voltam 3 hónaposan, 2 évesen, 4 évesen, meg már nem is tudom még mikor.
És hogy mit csinálj? Ha beszélni akarsz vele akkor beszélj, ha nem akarsz beszélni vele akkor ne beszélj. Tudom fura dolgok ezek.
2/4 A kérdező kommentje:
szoktunk msn-en beszélni. de annyira nemtom h. kell elmondani vagy egyáltalán h. fogjak neki? várom mások válaszait is:)
2009. okt. 29. 11:24
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem várj még bármilyen jellegű kapcsolattal.
4/4 anonim 

válasza:

Mond neki azt, hogy rossz fiú volt és szeretnéd megbüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!