Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem taplóság az exemtől, hogy alig 1 hónappal a szakításunk után összejött a csoporttársammal?
Figyelt kérdés
Engem nagyon megviselt még vagy fél évig, és még ő volt kiakadva. Magasról tett rám, holott megbeszéltük, hogy barátságban válunk el. Előtte meg hangoztatta, hogy mennyire nehezen viseli nélkülem. Naja... Még két és fél évig ezt kell bámulnom. Ott smárolnak előttem én meg csak nyeldesek és tűröm.
Ti hogy viselnétek? Vagy túlreagálom? 22/L
2013. aug. 19. 21:45
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod!
Ezek szerint ilyen mással is megesik, és másnak is nehéz. Igazad van, tenni úgysem tudok semmit, meg már minek is. Tűröm és tanulok belőle. Szánalmas ember és én legalább már túl vagyok rajta, a csaj meg még nem tudja mibe kezdett bele...:D Idővel meg majd úgyis egyre kevésbé fognak érdekelni. :)
2013. aug. 27. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!