Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem taplóság az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem taplóság az exemtől, hogy alig 1 hónappal a szakításunk után összejött a csoporttársammal?

Figyelt kérdés

Engem nagyon megviselt még vagy fél évig, és még ő volt kiakadva. Magasról tett rám, holott megbeszéltük, hogy barátságban válunk el. Előtte meg hangoztatta, hogy mennyire nehezen viseli nélkülem. Naja... Még két és fél évig ezt kell bámulnom. Ott smárolnak előttem én meg csak nyeldesek és tűröm.

Ti hogy viselnétek? Vagy túlreagálom? 22/L

2013. aug. 19. 21:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%

Nem reagálod túl. Én is kiakadnék rajta.

Megbeszélheted a csoporttársaddal. Finoman megkérheted, hogy legalább akkor ne nyalják egymást, amikor te ott vagy, mert még nem vagy teljesen túl a pasin, és nagyon rossz érzés őket látni. Biztosan megérti. Én legalábbis megérteném.

Jobbat nem tudok.

2013. aug. 19. 21:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Túlreagálod. Ha összeházasodnak, akkor meg egész életedben ezen fogsz rágódni? Anyám...
2013. aug. 19. 21:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Másodiknak: Ha neked egy hónappal a szakítás után nem esne rosszul látni a volt párodat egy másik egyén szájában minden nap (akivel 3 évig jártál), akkor neked nincs lelked. Anyám...
2013. aug. 19. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hosszabb kapcsolatom aminek vége lett. Ő nem jött össze senkivel, csak utána kezdett összefeküdni mindenkivel. És marhára fájt, de ez van, már nem voltunk együtt, és ez már az ő dolga. Mert MEGÉRTETTEM, hogy már nem szeret úgy mint én őt. Szóval nem, szerintem nem taplóság. Igaz én fiú vagyok. De kb fél év után én is újra elkezdtem randizni.

De meg kell mondjam, rohadtul idegesít, ha valaki nem fogja fel, hogy a kapcsolatnak vége, és én is kiakadtam volna a barátod helyében.

Csók 21/f

2013. aug. 19. 22:15
 5/11 A kérdező kommentje:

Én szakítottam vele, azaz én nem akartam már. Mégis engem viselt meg jobban, ez benne a vicc. Szóval nagyon is felfogtam, hogy vége, nem is akartam újra egy percig sem, sőt az elején örültem is, hogy boldog. De hogy a pofámba is dörgöli, ilyen hamar, azt nem volt könnyű figyelem nélkül hagyni. Látta, hogy fáj. De mintha direkt csinálta volna ezt az egészet. A másik, hogy fél év az nagyon nem egy hónap!

De köszi amúgy a választ! :)

2013. aug. 19. 22:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Másnap összejöhet bárkivel. Az ő dolga, nem vagyok már együtt. Ha neked is lenne egy új kapcsolatod, akkor nem zavarna.

37/F

2013. aug. 19. 23:31
 7/11 anonim ***** válasza:

4es vagyok

Én léptem túl rajta fél év alatt. Ő kb 1 hét után már örömet szerzett valakinek egy buliban.

Így hogy te szakítottál más a helyzet. Az is lehet, hogy direkt csinálja, hogy megmutassa, hogy mennyire túl van rajtad. És úgy látom sikerült is neki.

De fordított esetben nem lenne abszurd, hogy dobnak, és haragszanak ha utána összejössz mással?

2013. aug. 20. 09:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is fitogtatja, hogy már mennyire nem érdeklem. Sok a háttér sztori, amivel nem untatnék senkit, megcsalt, de megbocsátottam neki, mert rimánkodott és szerettem. Sajnos én voltam a hülye. Nem kellett volna.
2013. aug. 20. 14:38
 9/11 A kérdező kommentje:
4es, a kérdésedre válaszolva: Én ezt vele ugyanígy nem bírtam volna megtenni. Ha látom, hogy szenved miattam, MEGKÉR, hogy ne így, mert fáj, a minimum az, hogy kivártam volna!
2013. aug. 20. 14:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Másfél év után, velem is szakitottak. Bár akkor nem tudtam még, de kb egy hét se kellett és máris összejött a csoportásnőmmel, akit (mostmár tudom miért) sosem csíptem. Mi egyetem első két évében voltunk együtt, ők még egy évig. Vagyis utolsó évben végig néznem kellett őket. Zavart? Igen. Bánom a dolgot? Nem.

Más ember lettem. Felnőttem. Felnőttként kezeltem a dolgot, nem hisztiztem, nem veszekedtem, sőt, egyetlen apró pici jelét sem mutattam hogy zavar. Nem néztem át rajtuk, az túl átlátszó lett volna. Úgyanúgy viselkedtem, mintha mi sem történt volna: mintha mi sosem jártunk volna, és mintha ő sosem törte volna össze a szivem. Persze belül égetett, mart, majd meg ölt annyira fájt. De erős maradtam, hogy legalább az a kevés büszkeségem ami volt, megmaradjon. Így utólag nézve sem bántam meg hogy igy tettem (3 év telt el azóta), volt csoporttásaktól csupa pozitív visszajelzést kaptam, hogy mennyire jót tett nekem ez a pofon, mert segített felnőni (én voltam a legfitalabb az osztályban), és még azt is kijelentették, hogy büszkék rám, amiért ilyen derekasan viseltem egy évig.

Szóval saját tapasztalatból: egyszerüen ne vegyél róluk tudomást. Ha összeillenek úgyis együtt maradnak akármit csinálsz, ha pedig nem illenek össze, úgyis rájönnek ők maguk előtt utóbb, és te legalább az első sorból nézheted :) Valószinű mindig fog fájni valahol, de ez idővel átalakul tanulsággá.

2013. aug. 26. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!