Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deritsem ki hogy tetszem-e neki? Tobb info lent:
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki 2 evvel idosebb mint en es nagyon tetszik, viszont nem akarnam megkerdezni mert ha nemet valaszolna nagy eges lenne s mar baratsag se maradna belole.Hogyan tudnek valami jeleket kicsikarni belole, hogy vajon tetszem e neki ?:)2009. okt. 28. 22:31
1/6 anonim válasza:
flörtölj:) ha nem ismered, akkor érdemes lenne megtudni róla néhány információt. Van e barátja, ha nincs mióta nincs stb.. és fékőzz a közelébe. légy őszinte, és add magadat. Én így csinálnám...
2/6 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel.. flört :)A csajok előbb veszik a jeleket mint a fiúk - szerencsére :)))
Egyébként én a testbeszédet is jónak tartom, ha utánaolvasol a témának egy kicsit, már is sokat segít nekem bevált legalábbis :P
Ha biztosabb vagy a dolgodban, finoman elkezdhetsz érdeklődni, vagy utalgatni rá h tetszik neked :)
Amúgy hány éves vagy? (a 2 év korkülönbség miatt)
17/L
3/6 A kérdező kommentje:
En 16 vagyok, a lany meg 18 :)
2009. okt. 31. 13:32
4/6 anonim válasza:
23:58-as vagyok.
Na, ha már 18, akkor pláne a kisebb utalásokból is ért :)
Mondom én a testbeszédet nagyon jó dolognak tartom annak kiderítésére, hogy mit gondol a másik..jónéhány cikket elolvastam már, és kivétel nélkül hasznosak voltak, csak ajánlani tudom^^
sok sikert =)
5/6 A kérdező kommentje:
Pl te osszejonnel 18 evesen egy 16 eves fiuval ?:)
2009. nov. 2. 19:52
6/6 anonim válasza:
Hát figyelj.. ha 18 éves lennék és egy 16 éves srác tetszene, én nem korlátoznám a saját érzelmeimet :) szóval egyértelműen igen! Már megtanultam mások véleményével nem foglalkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!