Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha egy lánynak nem jóképű a fiúpartnere?
Figyelt kérdés
Mert engem folyton kibeszélnek a rokonaim meg az ismerőseim, hogy milyen ronda barátom van. Holott szerintem nem csúnya, de mondjuk nem is jóképű, ami engem egyáltalán nem zavar.
Főleg olyanok válaszát várom, akik hasonló cipőben járnak.
2013. aug. 18. 17:26
11/14 anonim válasza:
Szerintem az igazi szerelem nem a külsőségekről szól. Én is akibe most például szerelmes vagyok még néha megijedek tőle olyan képeket rak ki facebookra xd de nem érdekel mert azért szeretem amilyen, és felőlem lehetne még púpos is, az sem érdekelne. jó mondjuk nem olyan csúnya, sőt...
de az a lényeg hogy te szeresd. és ha szerinted nem csúnya, csak az számít.
12/14 anonim válasza:
A szerelem nem ismer határokat! :)
13/14 anonim válasza:
Szerintem ha szereted,nem az a fontos,ki mit gondol róla.Mi van,ha nem egy Fabregas vagy Brad Pitt?Semmi!Meg hát...Nem minden arany,ami fénylik a sötétben.
14/14 anonim válasza:
Engem pont ezért hagyott el a barátnőm. A haverjai és a szülei is folyton miattam cikizték. A végén már szégyellt velem mutatkozni. Aztán elhagyott egy szépfiú miatt. Velem 5 évig boldog volt a cikizést leszámítva. A szépfiúval meg 3 hónap után szétmentek. De hozzám már sose jön vissza! Sajnos ez a szomorú valóság. Az emberek többsége nagyon felszínes tud lenni. És nem nézik jó szemmel, ha egy csúnyább nagy nehezen rátalál a boldogságra. Addig nem nyugszanak, míg tönkre nem teszik azt. S hogy nekik ez miért jó? Hát nem értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!