Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nekem a fiatalabb lányok jönnek be? 17F
Figyelt kérdés
14-15-16 évesek.. meg van 13 éves is aki bejön. ez miért van hogy annyira nem vonzanak a 18 év felettiek? :O2013. aug. 18. 16:30
2/9 anonim válasza:
csak akkor van baj ha idősödsz, de ez a helyzet még mindig fennáll:)
3/9 anonim válasza:
Mert a saját korosztályodnak kevés vagy, az egész társadalom úgy van berendezve, hogy a fiúk a kapcsolatba mindig idősebbek. A 18 év körüli lányok 20 feletti pasit keresnek.
4/9 anonim válasza:
Engem meg pont a tőlem pár évvel idősebb lányok vonzanak, úgy 20 körül, pedig én is 17 vagyok. Ízlések és pofonok. Bár sztem a te hozzáállásod a normális.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.. nemazt mondom hogy nemjönnek be a 20 on felüliek de nem jártnék egyikkel sem..
2013. aug. 18. 16:37
6/9 anonim válasza:
Lehet hogy gyerekes vagy.
Engem csakis az idősebb lányok vonzanak,barátnőm 19 éves.
17/F
7/9 anonim válasza:
Nálam ponz ugyan ez van csak azért annyira nem fiatal max 2évvel fiatalabb (15-14). 16/L
8/9 anonim válasza:
mert a legtöbb 14-15 éves lányt könnyebb megdugni :D ez nem jelenti azt, hogy engem is.. 14/L
9/9 anonim válasza:
Velem is ez van. Haverok el is neveztek már pedomacinak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!