Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti maximum hány évvel fiatalabb pasival randiznátok?
Jelen pillanatban 0.
Azért,mert az én korosztályomban még 1 év is sok és gyereknek tűnnek mellettem a 15 éves pasik:D
Aztán később talán 2-3 év.
16/L
Kizárt, hogy nálam fiatalabbal randizzak. Kipróbáltam már, múlt évben egyszer, kb 2 hétig "jártam" egy nálam 3 évvel fiatalabbal. Sose tudtam rá úgy tekinteni, mint azokra, akik nálam idősebbek- még ha csak fél évvel is, de idősebb legyen az, akivel járok.
20/l
Nem randizok fiatalabbakkal, az idősebbeket szeretem.
22l
Hát akkor én vagyok a kivétel, én meg csak a fiatalabbakat preferálom. Barátom is 1 évvel fiatalabb nálam.
(Én 25 leszek)
Én egyszer jártam egy nálam fél évvel fiatalabb fiúval (fél éve szakítottunk, én voltam 19, ő 18,5) De soha többet... :) Anyja voltam barátnője helyett.
A mostani párommal meg 14 év van köztünk.
Szerintem a fiatalabbakkal ne nagyon kezdjen ki egy lány sem, de ha idősebbel, akkor jó max. 5 év. (És még én beszélek? xD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!