Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maximum hány kg-os nő jön be nektek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 11:49
2/19 Bummer válasza:
Ez értelmezhetetlen kérdés ebben a formában. Nem mindegy milyen magas, hogy miként oszlik el a súly, de még az se hogy milyen csontozatú, stb.
3/19 anonim válasza:
Volt egy 56 kg-os csajom, ő abszolút fölső határeset volt... :)
4/19 A kérdező kommentje:
mondjuk 170 cm hez
2013. aug. 9. 11:52
5/19 anonim válasza:
továbbra is azt mondom, hogy 55 :D
7/19 anonim válasza:
Az 55 rohadt kevés. Én már 30 múltam, de ha most keresgélnék korombeli barátnőt akkor 55 kilósba maximum anorexiásat találnék.
8/19 anonim válasza:
65,23534267457425647346578356341531 kg. Nem lehet több mert akkor annak beláthatatlan következményei lesznek az időkontinumban és akár az egész galaxis és a létünk is odaveszhet. Remélem a kérdéssel egy értelmi szinten lévő választ adtam.
9/19 anonim válasza:
Kb 60 a max, esetleg ha 180 fölötti a lány olyan 65-70, de az már kicsit sok. (a tökéletes 50-55kg)
10/19 anonim válasza:
170-hez 55 kg? Ma már tényleg az extrém soványság dívik. Én 164-hez vagyok 56,3 kg, 19,9% testzsírral, ami a karcsúnak felel meg egy 30-as nőnél. Vagyis még az egészségesnek titulált alatt van, ami 21%-nál kezdődik.
Kérdező, a súlyod helyett neked is a testzsír %-ot kellene figyelned, mert az mutatja meg, hogy mennyi a zsírszövet a testedben, és mennyi az izom+csontozat. A test víztartalma is befolyásolja az aktuális súlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!