Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti maximum hány évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti maximum hány évvel fiatalabb pasival randiznátok?

Figyelt kérdés
És miért?
2013. aug. 16. 09:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mert egy éretlen fiatalt fogtál ki, ezért a többi lány már ne is próbálkozzon fiatalabbal?Dat logic...:) Ez olyan, hogyha én nem nyerhetem meg a versenyt, akkor más se nyerje meg.
2013. aug. 16. 11:50
 12/13 anonim ***** válasza:
25 vagyok eddig mindig idősebb pasijaim voltak most 1,5 évvel fiatalabb a párom. De korához képest nagyon érett gondolkodású legalábbis eddig úgy tűnik. (még nem vagyunk régóta együtt) de remélem. Annyi csak a "hibája" hogy nem nagyon akar megállapodni :( Én pedig azért már lassacskán szeretnék anya lenne..
2013. aug. 16. 16:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem a kor számít érettség szempontjából. Az én férjem 3 évvel fiatalabb. Sokkal komolyabb, mint azok akikkel eddig jártam. Volt 3 évvel idősebb pasim is, egy igazi görény volt, és éretlenül viselkedett. Míg a férjemmel nagyon jól kijövünk az elejétől. A komoly dolgokban is tökéletesen tud dönteni és ilyesmi. 24 és 21 évesek voltunk amikor összejöttünk.

Úgy voltam vele, hogy esélyt adok, megismerem, és egymásba szerettünk. Nem akartam csak azért visszautasítani, mert fiatalabb. Kit érdekel? Nem fogok csak azért lemondani életem szerelméről, mert van az a pár év....nagy ügy.

27/N

2013. aug. 16. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!