Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek egy 163 centis lány kicsinek számít?
Figyelt kérdés
Mindenkinél azt látom hogy a magasabb lányokat szereti..hosszú lábak stb.:D2013. aug. 17. 21:05
1/11 anonim válasza:
Nem lenne vele gondom ha testsúlya is arányos magasságával, és arcra is szép
2/11 Sir Sarcasm válasza:
Hozzám képest elég alacsony, de szerintem nagyon aranyosak a pici lányok :) És ezzel nem csak én vagyok így, sokan szeretik a kisebb lányokat.
3/11 anonim válasza:
Én az alacsonyabb lányokat szeretem :) Szerintem semmi gond nincsen vele, hogyha jól néz ki a lány, akkor nagyon aranyos tud lenni :D
4/11 anonim válasza:
És ha kicsi akkor mi van?! Valakihez lehet h kicsi, de valakihez ideális :) Azért a fiúk között sem mindenki égig érő, mint én sem.
5/11 anonim válasza:
én 156 cm vagyok, hidd el ez nem hátrány a fiúknál, tapasztalatból mondom! :)
6/11 anonim válasza:
Én is pont 163 centi magas vagyok, már évek óta egy centit nem nőttem. És nem mondhatnám, hogy zavart volna bárkit is... Sőt. A pasik is szeretik, ha a lány az alacsonyabb, nem csak a lány :D
De nem értem, mi az a hosszú lábak kitételed? O.o Testemhez képest tök hosszúnak tűnnek a lábaim, nyilván rövidebbek, mint egy 2m-es kosaras csajnak, de azért egyértelműen hosszúak és formásak, kedvenc testrészeim magamon :D Arányaiban kell hosszúnak tűnnie, nem m-re...
7/11 anonim válasza:
Én meg azt látom h minden csaj magas fiút akar. Remélem van lány, akinek elég egy 165-170cent magas fiú is, talán egy nap találok ilyen lányt, ebben bízom...
9/11 anonim válasza:
Nőknél a 163 cm egyeltalán nem alacsony, hanem pont ideális.
Az alacsony 160 cm alatt kezdődik.
10/11 anonim válasza:
Hát igen legyen arányban a testsúly és szerintem is aranyosak a pici lányok,de azért meg kérdezném hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!