Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen idősen számít egy lány még "kicsinek", a járáshoz? (többi lent) 14/L
Hétvégén találkozom egy fiúval, de a szüleim azt mondják, hogy még kicsit korai, meg minden, hogy ilyen idősen járni akarok valakivel...Szerintem egyáltalán nincs igazuk, meg mondom nekik, hogy annyi csajt ismerek, akiknek már sokkal előbb volt(van)pasijuk...erre azt mondták, hogy az ő korukban még ilyen idősen nem volt senkijük. Lehet, hogy el sem engednek a találkára, de nem csak mi ketten leszünk, hanem rajtunk kívül még vagy 5-en, de ez sem nagyon nyugtatja őket...:/Légyszi segítsetek, hogy tudnám meggyőzni őket arról, hogy tudok vigyázni magamra, és, hogy nem mászok bele semmi hülyeségbe a fiú kedvéért...hogy tudnám elérni, hogy elengedjenek? Légyszi írjatok, mert ez nagyon hülye szitu, és nagyon szeretnék találkozni vele?
Ja, és ha mégis összejönne, hogy találkozunk, akkor a csók tabu, vagy lehet azt is???
nem a fiú kedvéért fogsz bele menni hanem mert a többi csaj már arra se emlékszik 14 évesen hogy hogy nézett ki a szűzhártyája :D am attól hogy sok a qrva neked nem kell annak lenni :) 1. talin csók 14 évesen ügyes :D
19F
"a csók tabu?"
innen látszik, hogy még kicsi vagy:). ha te akarod a csókot, akkor megcsókolod, vagy megvárod míg ő csókol. egy csók még nem a világ vége, csak nem kell elkapkodni. én 15 évesen csókolóztam először.
amúgy képzeld el, 16 éves vagyok és most van az első barátom=) és láss csodát, anyuék nem voltak igazán elragadtatva =D
attól, hogy találkozol egy fiúval még nem kell egyből járáson gondolkozni. persze, ábrándozni lehet, főleg ha helyes is a fi, de ahhoz annyi minden kell:)
majd eldől mi lesz:)
Ne akard bírálni a szüleid döntését, attól nem lehet bajod, ha nem engednek el, attól lehet, ha igen. Majd, ha te szülő leszel, és mindennél jobban imádod a gyereked, te is a széltől is óvni akarod majd!
Ha most nem engednek el, fogadj szót szépen, csak látszon hogy szomorkodsz miatta, de tényleg egy szó panasz nélkül. Akkor látják, hogy nem lázadozol, és bűntudatuk lesz, hogy te milyen rendes gyerek vagy és talán túlzottan korlátoznak...és legközelebbi ilyen alkalommal már valószínűleg el fognak engedni. Csak akkor működik, ha tényleg egy szavuk sem lehet rád semmilyen értelemben. Aki jól viselkedik, általában megjutalmazza az élet (vagy a szülők)
:)
van akinek bele fér 14 évesen van akinek nem fér bele :P neked [sztem] még korai:) mind a járás mind a csók :D
am 16l: mondok jobbat legjobb barátom [csaj] 17 évesen szervált pasit hát muterja.. azt ne tudd meg :D
19F
Akkor csak kezdjek el szomorkodni, és minden rendben lesz? Annyira szeretnek elmenni!!! :((((
Mindig azt mondom nekik, hogy inkább most ismerjem meg, hogy milyen, mint, hogy később rájöjjek, hogy mekkora hülye voltam, hogy rá pazaroltam az időmet!!! Nincs igazam? :/
ha olyan vagy mint ezek itt, akkor nosza menjél: [link]
én 14 évesen még kisautóztam és 18 évesen vesztettem el fiú létemre de hát az ilyen korai kezdésü lányokk miatt nevezik a nőket k....nak. Neked még a tanuláson az életed megalapozásán kéne járnia az eszednek vagy mehetsz majd szemetet lapátolni!
20-30-40-50 évesen is lehetsz szerelmes de az életed most alapozod meg! Nem máskor!
És látom előbb értél meg testileg mint agyilag mint sok más lány...persze csók, aztán 16 évesen 2 szer szülsz mint ez itt: [link]
"NEM MÁSZOL BELE FIUK KDVÉÉRT SEMMI HÜLYESÉGBE"
1 centi tömény meg egy sör és lecsusszan a bugyid, aztán a gyerek vagy védekezik vagy nem, vagy lukas lesz a gumi és megpecsételed a sorsod!
KICSI VAGY MÉG EHHEZ ÉS NEM TUDSZ SEMMIT A SZEXRŐL, ÉN CSAK JÓT AKAROK UGYAN TEDD FEL A KÉRDÉST MIHEZ ÉRT EGY 14 ÉVES LÁNY!!!! AMIHEZ MEG NEM ÉRT AZT NE PRÓBÁLGASSA!
AZ EGÉSZ ÉLETED RÁMEHET
25F
14.56 OSNAK TELJESEN IGAZA VAN ÁMEN ÉRTE
24f
balról a másodikon bugyi sincs. ennyit rólatok, ezért nem elsztek megbecsülve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!