Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy 14 éves lány és én 20 éves vagyok, egy kissé kicsinek érezem, hogy kapcsolatot kezdjek vele, mit szóltok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 10:28
1/30 anonim válasza:
Ömm hát szerintem jól érzed...biztosan találsz kicsit idősebb lányt is aki tetszik..de azért még büntetnek is :S
2/30 A kérdező kommentje:
találok, csak megkérdeztem..nem megdugni akarom, csak teccik az amilyen.
2010. aug. 14. 10:36
3/30 anonim válasza:
Ha nem arra hajtasz, hogy lefektesd, és jól kijöttök, akkor hajrá. ;)
4/30 anonim válasza:
Sztem meg keress korban jobban hozzád illőt, azok közt is tutira találsz olyat, aki tetszeni fog.
5/30 A kérdező kommentje:
hát nem arra hajtok egyántalán, mert nagyon jo fej csajszi és csak jol érzem magam vele :D korban hozzám illő valahogy nem jön össze hogy őszinte legyek :( most egy 25 éves csajjal lesz randim :D és volt 24 éves is..korom beli nem sok de akik voltak azok is egy évvel nagyobbak voltak.
2010. aug. 14. 10:46
6/30 A kérdező kommentje:
egyszer volt hozzám illő de azzal állandoan veszekedtünk, a nagyobakkal jol kijövök és a kisebbekkel is.
2010. aug. 14. 10:49
7/30 anonim válasza:
Ha nem arra hajtasz, hogy ráhúzd a cerkára, és jól kijöttök, mindenképp próbáld meg :)
Nálunk is így kezdődött, csak én egy évvel fiatalabb voltam, a párom meg tőled 3évvel idősebb :) most 4éve, hogy együtt vagyunk ;) :)
8/30 anonim válasza:
Ne izgasd magad, ki mit mond, ha jól érzed magad vele, akkor hajts rá!
Egyébként rosszul tudják, 14-nél már nem büntetik.
9/30 A kérdező kommentje:
nahát ez már jobb válasz :D kösszi
2010. aug. 14. 10:57
10/30 A kérdező kommentje:
vedd észre hogy mit irtam, és azt hiszem van annyi agyam mint neked csak ellentétben veled kiváncsi vagyok mások véleményére is :)
de ezt nem értem miért kell minden kérdezőt oltogatni??? ennyire irigy vagy vagy mi a tököm?
2010. aug. 14. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!