Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy 14 éves lány és én 20 éves vagyok, egy kissé kicsinek érezem, hogy kapcsolatot kezdjek vele, mit szóltok?
Nem értem, mi értelme van feltenni egy olyan kérdést, amire a kérdezőben már eleve megfogalmazódott egy válasz, és ha nem azt a választ kapja, akkor rögtön jelez a moderátoroknak.
Tényleg fel kell nőnöd agyilag.
öcsém nem jeleztem a moderátornak, és nem tudom ki lehetett de engem is meglepett hogy kitörölték azokat a válaszokat.
és igazad van, nem fogok adni főleg nem a te véleményedre mert tudom mi jo nekem, csak kiváncsi vagyok a más véleményére.
Btk.
201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
"Ha jól tudom 16 évet míg be nem töltötte a csaj addig kiskorú, tehát büntetik, 16 évesen szülői beleegyezéssel lehet valami.Inkább idősebb csajt keress!"
1. rosszul tudod, mert nem 16 éves korig kiskorú valaki, hanem 18 évig,
2. viszont a beleegyezési korhatár nem 16, hanem 14 év, és
3. csak a közösülésről vagy fajtalankodásról szól a törvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!