Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy 14 éves lány és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy 14 éves lány és én 20 éves vagyok, egy kissé kicsinek érezem, hogy kapcsolatot kezdjek vele, mit szóltok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 10:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi értelme van feltenni egy olyan kérdést, amire a kérdezőben már eleve megfogalmazódott egy válasz, és ha nem azt a választ kapja, akkor rögtön jelez a moderátoroknak.

Tényleg fel kell nőnöd agyilag.

2010. aug. 14. 11:07
 12/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan közeledhetsz felé. Én 15 voltam amikor összejöttem a 21 éves barátommal. Azóta együtt vagyunk. És már 6 év eltelt.
2010. aug. 14. 11:08
 13/30 A kérdező kommentje:

öcsém nem jeleztem a moderátornak, és nem tudom ki lehetett de engem is meglepett hogy kitörölték azokat a válaszokat.

és igazad van, nem fogok adni főleg nem a te véleményedre mert tudom mi jo nekem, csak kiváncsi vagyok a más véleményére.

2010. aug. 14. 11:09
 14/30 anonim ***** válasza:
hát ha úgy gondolod hogy jól éreznéd magadat vele, akkor nincsen semmi ellenvetésem...ha a csajnak sincsen ellenéree akkor mért ne?:) ha meg nem megd*gni akarod akkor hajrá... 5-6 év nem sok idő, hülyeség ez hogyha 20 éves vagy akkor csak 19-20-21 éves csajokkal ismerkedhetsz....sőt nem is baj ha van egy kis korkülönbség..:)szal hajrá!(Y):)
2010. aug. 14. 11:12
 15/30 anonim válasza:
Ha jól tudom 16 évet míg be nem töltötte a csaj addig kiskorú, tehát büntetik, 16 évesen szülői beleegyezéssel lehet valami.Inkább idősebb csajt keress!
2010. aug. 14. 11:15
 16/30 A kérdező kommentje:
hát sok a vélemény :D
2010. aug. 14. 11:20
 17/30 anonim ***** válasza:

Btk.

201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2010. aug. 14. 11:30
 18/30 A kérdező kommentje:
öcsém ti aztán durván nyomjátok XD hát most hidat vettem :D
2010. aug. 14. 11:52
 19/30 anonim ***** válasza:

"Ha jól tudom 16 évet míg be nem töltötte a csaj addig kiskorú, tehát büntetik, 16 évesen szülői beleegyezéssel lehet valami.Inkább idősebb csajt keress!"

1. rosszul tudod, mert nem 16 éves korig kiskorú valaki, hanem 18 évig,

2. viszont a beleegyezési korhatár nem 16, hanem 14 év, és

3. csak a közösülésről vagy fajtalankodásról szól a törvény.

2010. aug. 14. 11:53
 20/30 anonim válasza:
Ahogy írják közösülést és fajtalankodást büntetnek. De mi is az a fajtalankodás? A fajtalankodás: a cselekmény a nemi vágy felkeltését, vagy kielégítését szolgálja. Szóval semmi ilyen nem tehető 14 évet be nem töltött személlyel ha elmúltál 18.
2010. aug. 14. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!