Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel vagy probálkozzak még?
Figyelt kérdés
Van egy srác. Márciusban irt az askomra hogy nagyon bejovok neki és hogy szép vagyok. Egészen áprilisig nem is beszélgettunk, április elején rámirt fb-n de a beszélgetésunk nem tartott sokáig. egy kozos barátunk ezt mondta, hogy a srác ezt irta neki: ,, helyes csaj. most ha az enyém lenne nem kéne más, és még a piárol is leszoknák´´/ ne ugy ertsetek hogy minden nap iszik. valamelyik falunapon van berugva..ritkán/. április végén irt, hogy boldog névnapot és bezsélgettunk is elég sokat. másnap irt 6 puszis szmájlit, kérdeztem tole hogy mit szeretne és nem irt semmit. májusban ugy volt hogy jon velem falunapra, de nem jott. haverokkal volt. junius végén beszéltunk már csak. akkor rendeztem egy kertipartyt és ugy gondoltam meghivom. nem jott el. beteg volt. beszéltunk julius végén és találkoztunk is, de az én barátnoim engem leitattak. harmadnap ugy volt hogy jonnek ide hozzám a barátoim/ nem egy telepulésben élunk/ és, hogy eljon és kimegyunk a furdobe. azt mondta nemjon mivel beteg.egy barátnom nemrégiben irt neki hogy oda vagyok érte. semmi választ nem kaptunk tole. ráirtam hogy meg kéne beszélni mert ez igy nem igaz. mondatm neki hogy jol néz ki és hogy akármennyi csajt megkaphtat nem én lennék az aki neki kéne.. ezt irtam a barátnomnek és bemásoltam neki. erre megint irt puszis szmájlit és elkoszont tolem én is visszairtam neki a puszisszmájlit. kovetkezo nap rámirt amin nagyon csodálkoztam. akkor éppen megkérdezte hogy az o iskolájukba e megyek továbbtanulni és lemondta az unokatestvérem. erre azt irta majd megkedvel. utána már vissza sem irt. irtam neki éjfélkor hogy megyek szia jo éjt :*. nem irt vissza. most nem tudom mit kéne tennem. elfelejteni vagy még probálkozni nála? 16L2013. aug. 17. 19:34
2/3 anonim válasza:
személyesen kéne ezt az egész sztorit megvitatnotok.....
3/3 Szergej55 válasza:
Nem értem, egyszerűen második elolvasás után sem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!