Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Adjam fel vagy próbálkozzak?
30 éves vagyok és még soha nem volt nő az életemben!
Nagy családban nőttem fel és sokáig az utolsó pénzem is haza kellett adnom.
Így sok minden kimaradt az életemből,ami másnak természetes.
Ez annyira rossz érzés!
Nem is olyan régen még úgy éreztem,hogy bejövök a lányoknak,de mára már szinte láthatatlan lettem a számukra!
Akármelyik haverom is legyen velem,és nézzen ki jobban(bár ez ritka)vagy rosszabbul,mint én,akkor is csak azt a bizonyos másikat nézik meg a csajok,én,mintha ott sem lennék!
Már totál elvesztettem az önbizalmam feletti irányításomat,vagy,ahogy Austin Powers mondaná:
"Elvesztettem a monyómat!"
Azt a képességét,hogy megdelejezze a nőket.
Szóval nem tudom,hogy ebben a helyzetben,mit is lehetne tennem!
Próbálkozzak?
Bár ez az előéletemet tekintve nem lesz egyszerű!
Vagy próbáljam elfelejteni a nőket és emeljek egy,akkora falat magam köré,mint az bizonyos kínai?
Annyira kegyetlenül kemény ez az egész!
Minden segítő választ szívesen fogadok és köszönöm!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Igazad lehet!
Képet viszont nem szívesen raknék fel,mert kényes ez a téma!
Ja!Csak úgy éreztem,hogy bejövök a csajoknak,de mára ez már megszünt!:)
Nagyon rendes vagy köszönöm,de tudod,tényleg megszűnt!
Valami eltűnt belőlem!
Nem találom!
1-2 éve még annyi bátorító és kellemes pillantást kaptam a lányoktól...szóval rosszul esik,hogy ez már nincs többé!
szerintem ne érdekeljen a múlt, és főleg ne mások véleménye. Biztos megvolt az ok, hogy miért nem történt meg idáig a varázs.
Én 25F vagyok, nemrégóta van első nő az életemben. Kb az életem:
10 éve karate
időnkénti ivás
ritkábban bulik
újjabban tánc
nyelvtanfolyam
rendszeresen bejárok fősulira
tehát nem mondom magam nagy partiarcnak, nem vagyok hihhhetetlen társasági lény (alkati dolog) de nemis ülök otthon, olyan még sosem volt, hogy "bocs most nem megyek veletek inni vagy akármi, mert a számitógépet akarom" és ilyenek.
Ennek ellenére:
10 éve karate : idáig EGYETLEN olyan lányt láttam, aki érdemes lett volna A célra,
időnkénti ivás : zajos, füstös, néha jön hozzánk csaj, pasival
ritkábban bulik: na a diszkókról most hadd ne irjak, hogy miért lehetetlen ott felszedni valakit
újjabban tánc: van kb. 3 egyedülálló csaj (illetve nem tudni, csak annyi, hogy nem párban táncolnak)
nyelvtanfolyam: ahol egy csaj hülyitett 1 évig, de én pitbullszerüen tepertem
rendszeresen bejárok fősulira: van kb. 20 csaj 300 pasira. Fősulis partik nincsenek
mit akartam ezzel mondani? Hogy ezek ellenére nem találtam csajt idáig, a jelenlegit ezeken kivül!!!! Ez azt jelenti, hogy nem vagy sikertelen, nem vagy béna, egyszerüen a mai világban nehéz! Legyen az én példám itt. Miért cikizik manapság azokat, aki a neten keresnek párt????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!