Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek mindig azzal a férfiak, hogy a nők válogatósak?
Nem azért, de az előző barátom töbszörösen megcsalt nekem még úgy is kellett, mert megbocsátottam neki, aztán kidobott, azzal a szöveggel, hogy már más barátnője van. Utána összejöttem a jelenlegi barátommal vele már több mint 9 hónapja vagyok együtt mégsem akarom lecserélni mert nagyon szeretem. Akkor mire föl ez a sok idióta kijelentés?
És nem csak én vagyok ilyen, van egy lány ismerősöm aki már 3 éve ugyanazzal a barátjával van.
Azért mert így is van, a többség válogatós.
És mi pasik is válogatósak vagyunk a többség, ennyi.
A kérdés és a magyarázat rohadtul nem függ össze, csak nekem tűnt fel ez ??
Na mind1. Én lány vagyok és válogatós vagyok, a barátnőim is azok, más nevében nem tudok nyilatkozni, de sztem te is csak a saját és a közeli ismerőseid nevébe tedd...
Mellesleg az, hogy többször megcsalt a barátod és mégsem hagytad el, sőt még hagytad , hogy még nagyobb hülyét csináljon belőled...Ezzel én nem dicsekednék.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!