Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek baj, ha a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj, ha a páromat mások előtt a csúfnevén hívom? A párom többször szólt érte de mindig elfelejtem, hogy nem szabad.

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen baj.Ha annyira fontos lenne neked,akkor nem felejtenéd el.Miért égeted szándékosan?
2013. aug. 17. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetsz valami értelmes.
2013. aug. 17. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem baj. Az még ok, hogy négyszemközt elviseli, na de mások előtt az Én párom sem hív kismalacnak. :D
2013. aug. 17. 15:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Mindenki így ismeri, csak a szemében hivják a keresztnevén.
2013. aug. 17. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Már a nevében is benne van, hogy csúfnév. Ha ő nem szereti, akkor tedd meg a kedvéért, hogy sem otthon sem máshol nem hívod így, biztosan rosszul esik neki. Én sem szeretném ha a párom akár otthon, akár mások előtt valamilyen kínos néven szólítana.
2013. aug. 17. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:
igen baj.
2013. aug. 17. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha szereted a párod, miért kell megalázni? Ha dobna, talán nem felejtenéd el.......

27/N

2013. aug. 17. 19:32
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Bocsánat, hogy mostanra olvastam el a kérdést, és azt is tudom, hogy hat éves, de azért utólag is lenne egy két hozzáfűznivalóm. Idézem az egyik itt leírt mondatot ("Én sem szeretném ha a párom akár otthon, akár mások előtt valamilyen kínos néven szólítana"). Kicsikém:! Erre azt mondom még így utólag is, hogy ha mások előtt csinál ilyet veled az természetes, hogy kellemetlen számodra na de otthon miért olyan nagy katasztrófa? Na mindegy kívánom neked így utólag is, hogy ez legyen az életben a leges legnagyobb problémád!. Viszont a legutolsó válaszolónak is azt mondom, hogy ilyenért valakit megbélyegezni a legnagyobb baromság mármint az ilyenért dobni.

Kérdező!: Utólag erre is inkább kérdem: Nem szabad? Miért is? Netán valami hivatalos személy?, vagy valami isten? Mondjuk az igaz, hogy ha a gúnynevén szólítod az elég nagy gáz főleg mások előtt. Na de azért ennyire már...na még viccelődni se lehessen vele..?

/F/085/.

2019. júl. 14. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!