Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztorit kérek! Ti hogyan jöttetek össze a pasitokkal/csajotokkal? Előzmények, körülmények?
Utolsó, hát ez elég szomorú történet... :(
Összeköltözés, esküvő... Brrrr :D
Egy 10 év múlva kíváncsi vagyok hogy értékeled majd :D:D
A középiskolám szakközép és szakiskola is volt, két külön épületben, viszont a szakközepes épület hátuljában volt a géplakatos tanműhely, aminek az udvarra nézett az ablaka. Sokszor láttam hogy pár munkás ruhás fiú bámul felém az ablakból. SOkszor köszönt is az egyik amikor mentem reggelente be suliba. De eleinte nem nagyon figyeltem rá, csak mosolyogtam. Ez ment egy évig, aztán egy közös barátunk szülinaján is találkoztunk, rengeteget beszélgettünk,utána hetekig facebookon minden délutánt végigdumáltunk, és egy péntek esti baráti sörözésen elcsattant egy csók.
Ez két éve volt, és még mindig nem értem, hogy nem vettem észre annó az iskolában:)
Az interneten egy társkeresőn ismerkedtünk meg. Én fél éve voltam regisztrálva. Ő kb 2 hete. Beírt a keresőjébe néhány paramétert (lakóhely és kor szerint keresett) és én voltam az egyik akit kidobott neki a rendszer.
Írt nekem, szimpi volt , mert nem sablon üzit írt, hanem az adatlapomon megadott dolgok alapján. Szóval személyes üzenet volt. Ez volt május 18.-án aztán leveleztünk, és közben elhívott randira. ez június 5.-én volt. Azóta együtt vagyunk. Több mint 3 éve.
1 év után költöztünk össze, fél évvel azután pedig összeházasodtunk.
Most már 20 hónapos a házasságunk:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!