Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnátok egy ilyen emberrel?
Figyelt kérdés
A párom tipikus "mama kicsi fia". Úgy értem, hogy képtelen egyedül normális döntést hozni, ami a jövőjével kapcsolatos. Mivel a "mama" azt szeretné, hogy külföldön éljen a fia, ezért ő mindent megtett azért, hogy ez a terv megvalósulhasson. Engem is ki akarnak "réngatni". Pedig én megmondtam, hogy másképpen terveztem a jövőmet, még tanulok is ráadásul. Elérte, hogy a fia kint éljen, én viszont itthon szenvedek, mert ez az egész a kapcsolatunk rovására megy. Akárhányszor megkérdezem a páromat, hogy most ez a végleges felállás, hogy havi egyszr találkozunk? Mert ez így nem fog sokáig működni. De ő nem tud kielégítő választ adni, én meg nem tudom már mit csináljak...2013. aug. 17. 01:09
11/13 anonim válasza:
Ha vége a sulinak, Te is menj utána! Az anyuka nem semmiért hajtja a fiát, tudja, hogy itthon nem sok mindenhez lehet fogni... szóval ha akarod ezt a kapcsolatot, akkor menj ki és legyetek együtt! Addig pedig bírd ki valahogy! :) Azután pedig "megneveled" és férfit faragsz anyuci kicsi fiából :D
12/13 anonim válasza:
Az anyuci kicsi fiacskája mindig is az anyuci pici fiacskája lesz.
jövőkép: összeházasodtok, lesz 2 gyereketek, az anyóssal együtt laktok, és mindent úgy kell csinálni, ahogy ő akarja.
13/13 anonim válasza:
ez az átnevelés SOSE sikeres, változtatni kicsit lehet, de átnevelni, biztos nem , vagy nagyon kivételes esetben igen, de akkor a csávó nem fogja magát jól érezni és nem lesz már ugyan az , aki volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!