Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt maradnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnátok egy ilyen emberrel?

Figyelt kérdés
A párom tipikus "mama kicsi fia". Úgy értem, hogy képtelen egyedül normális döntést hozni, ami a jövőjével kapcsolatos. Mivel a "mama" azt szeretné, hogy külföldön éljen a fia, ezért ő mindent megtett azért, hogy ez a terv megvalósulhasson. Engem is ki akarnak "réngatni". Pedig én megmondtam, hogy másképpen terveztem a jövőmet, még tanulok is ráadásul. Elérte, hogy a fia kint éljen, én viszont itthon szenvedek, mert ez az egész a kapcsolatunk rovására megy. Akárhányszor megkérdezem a páromat, hogy most ez a végleges felállás, hogy havi egyszr találkozunk? Mert ez így nem fog sokáig működni. De ő nem tud kielégítő választ adni, én meg nem tudom már mit csináljak...
2013. aug. 17. 01:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
kibeszélsz a hátam mögött asszony: várjá csak megdöglesz ..
2013. aug. 17. 01:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de az anyja úgy tűnik elég önző típus, és magának akarja a fiát...aztán az lesz a vége, hogy betelik nálad a pohár, és ő meg még 40 évesen is a mama szoknyája alatt fog üldögélni! Nem ártana most már kissé önállósulnia párodnak! Csak sajnos nem tanulta meg, hogy azt hogy kell...
2013. aug. 17. 01:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék. Biztos jót akar neki az anyja, de ennek rossz vége lesz így az biztos.
2013. aug. 17. 01:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Mit kellene tennem? Olyan szívesen segítenék neki, mert szeretem és nem örülnék, ha egy ilyen hülyeség miatt lenne vége. Mert előbb-utóbb be fog telni az a bizonyos pohár. Nem mondhatom meg mit csináljon, úgyis azt látja jónak, amit az anyja mond.
2013. aug. 17. 01:25
 5/13 anonim válasza:
Hagyd el és nézd meg cselekszik e . Ha szeret meg kell adnia azt a minimum tiszteletet. Ha nem adja meg,akkor ez csak idöhuzás.
2013. aug. 17. 01:39
 6/13 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki, hogy én feladom, döntse el mit akar. Ekkor azt mondta, hogy engem választ, aztán pár nap múlva újra anyu terve volt a nyerő. De ha el is hagynám, akkor már nem lenne mit elvárnom tőle. De az biztos, hogy akkor sem nőne fel, mert kényelmesebb, ha anyu megmondja, mi a helyes.
2013. aug. 17. 01:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez egy jó terv, az ország 20-30 év múlva működésképtelen lehet. Anyuka okos te meg nem.
2013. aug. 17. 03:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen az anyát választotta helyettem.Mert ő azt mondta nem vagyok neki elég jó és dobott :(
2013. aug. 17. 10:30
 9/13 anonim ***** válasza:
te mennél külföldre amúgy ? és ha igen, mennyi lenne az időbeli különbség ? mikor ő ki megy és te ki tudnál menni , között ?
2013. aug. 17. 11:58
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék, még egy vem van a suliból. Utána tudnék, de nem tervezem.
2013. aug. 17. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!