Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar pasik szerintetek is jók / jobbak mint a környező országokban?
"Szerintem nem. Szerintem az osztrák fiatal pasik, sőt az idősebb férfiak is helyesebbek (síelésnél szoktam mindig gyönyörködni), valamint az olasz és görög srácok közül is sok van, aki jól néz ki.
De igaz, hogy a szlovákoknál, románoknál, bolgároknak jobbak.
A magyar lányátlag viszont tényleg az egyik legjobb.
18L"
Tipikus anyagias hozzáállás. Minél gazdagabb egy pasi annál vonzóbb, minél szexibb egy nő, annál értékesebb...
Szerintem külsőre nem. Nem vagyok már fiatal csirke, jártam sok helyen, a magyar férfiak eléggé az átlag kinézetre. Sajnos sok olyat látok, akik több odafigyeléssel, igényességgel, sporttal (nem kell, hogy kigyúrtak legyenek) jobban néznének ki, de nagyon elhanyagolják magukat.
Udvarlás, nőkkel való bánásmód (mint férj, családapa) kevés kivétellel gyakorlatilag nulla. Vagy önbizalomhiányos félénk nyuszik, vagy parasztok ismerkedéskor. Ha megvan a nő, akkor sem tudják kezelni párként. Vagy uralkodni akarnak, vagy a mama pici fiacskái, akik elvárják a full kiszolgálást ahogy anyucitól megszokták.
Viszont ágyban magyar férfiben még nem csalódtam, külföldiben igen.
A görögök és spanyolok anyagi helyzete még így is sokkal jobb, mint a hazai...
Lányokban amúgy a blogárok, románok, ukránok szerintem jobbak, mint mi a magyarok. De ez csak az én szubjektív véleményem. :)
15: Görögökről nem tudok nyilatkozni, a spanyolokról igen, mert itt élek... Hát, még tényleg jobban állnak nálunk.
Na és hogy az itteni rendőrök hogy néznek ki! Ezeket valami modellügynökségnél válogatják??? Néha kivonulnak a körforgalmakhoz és szúrópróbaszerűen kikapnak egy-egy kocsit ellenőrizni. Ott szuggeráltam, hogy engem válassz, engem válassz! Egy alapos motozásért bevallok gyilkosságot, drogokat, bármit, csak legyen testüregvizsgálat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!