Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges ez? Most meg hirtelen tetszek neki?
lécci olvassátok végig mert minden kis részlet fontos lehet. szóval van egy srác, már ovi óta ismerem és osztály társak voltunk, sosem beszéltünk, vagy csak nagyon keveset, az osztályunk kb idiótákból ált, akik mindenkit szekáltak, hát ez a srác is köztük volt a 'nagyfiúk' között legalábbis nagy haverjai de ő nem ilyen szekálós. és engem is sokat csesztettek a stílusom miatt mert kicsit rockosabban öltöztem. na és 8. végén ez mellé a srác mellé ültettek, néha jól elvoltunk,de amikor a haverjaival volt elég bunkón viselkedett, tehát volt hogy beszólt hogy mien fiús vagyok.. de volt amikor végig röhögtük az órát és már kb félosztály azt hitte h járunk mert olyan jól elvoltunk.. de sulin kivül sosem beszéltünk, meg nem is találkoztunk, ez volt már 1 éve a ballagás.. azóta nem is hallottam róla semmit meg semmi.. egyik nap belájkoltam a képét, és ő meg vissza lájkolt. mindketten sokat változtunk.tegnap pedig végig lájkolta a képem és rámírt hogy 'szép vagyok' meg hogy valamikor beszélünk-e mert most nemtud írni, én meg mondtam neki hogy ezzel most eléggé megleett, de ha ír akkor beszélünk.. és mondta hogy fog írni..
de olyan fura ez.. hogy pont ő, akivel télleg nem is voltam jóba, mert ott voltam 8 évig de semmi.. meg igazából össze is illünk kicsit szerintem.. de a srác elég durván drogozik, meg piál is néha, de már általánosba is egy gyökér volt, tehát volt hogy ott ült mellettem és majdnem előkapták a haverjukkal a farkukat,mert fel állt nekik a tanárnőre, meg a srácnak nem volt könnyű gyerek kora sem.. az apja elhagyta őket, azóta meg leszar mindent, meg mindenkit, és eléggé elzüllött..
nemtudom most mitkéne erre az egészre reagálnom.. sosem gondoltam volna ezt
énis hasonlóan voltam.észre sem vett engem a srác,aztán mikor külön suliba kerültünk akkor rám írt,kedves volt stb,aztán kiderült,hogy csak szexre kellettem volna neki.na ott elküldtem a p*csába.
remélem te nem fogsz így járni.azért sok szerencsét,lehet h neki változott az ízlése és tényleg bejössz neki:) 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!