Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki? Vagy mi?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit fbről ismerek de osztálytársam haverja,amig gyakorlata volt sokat beszéltünk fb-n,ugy volt találkozunk,de megszakadt a kapcsolat..Èn biztam a véletlenben,hogy egyszer találkozunk...Egyszer csak kb.3 héttel ezelött,a baráti társaságunkhoz,kapcsolodtak páran.Ő köztük volt,mindenkinek bemutatkozott,ő nézett,gondolom ismerös volt az arcom..Mikor egy közös ismink beakart neki mutatni,mondtam,hogy nem kell mert mi a sráccal ismerjük egymást.A srác meglepödött aztán mikor észrevettem,hogy nézett ő elkapta a tekintetét aztán elmentek..Amikor legközelebb összefutottunk megint egy tàrsaságban,köszönt ès mosolygot,akkor megint nézett és volt,hogy elkapta a tekintetét,de volt,hogy szemeztünk ès elmosolyodott..Majd miközben ment haza többször hátrafordult..Amikor hazaért,kinézett az ablakon ès nézett..Rá pár napra megint összefutottunk,nézett,megkérdeztem mosolyogva miért nézel? azt mondta csak nézelödött és baj,hogy nézett?Mondtam nem aztán mosolygott...Ennél többet nem dumáltunk..Múltkor jött velem szembe,nézett,nézett de nem köszönt...Idén egy suliba fogunk járni..2013. aug. 8. 07:14
2/10 A kérdező kommentje:
De,hogy közeledjek felé?Olyan félénk.. Meg már a társaság is feloszlott..
2013. aug. 8. 07:23
3/10 anonim válasza:
Érdeklődj utána facebook-on. Beszélgettek kicsit, aztán elhívhatod valahova:)
4/10 A kérdező kommentje:
Igazából aki bekart mutatni azzal akkoriban összemelegedtünk de nem jöttünk össze..És ciki lenne ezután ha rászállnék..
2013. aug. 8. 07:28
5/10 anonim válasza:
Ezt már csak te tudhatod, attól függ, hogy "melegedtetek össze" a másik sráccal, te mit jelentettél neki. Attól még a srácnak, aki a kérdésben szerepel, írhatsz facebook-on, beszélgetni lehet, nem?
6/10 A kérdező kommentje:
Igazából az a srác csak ölelgetett meg csók volt majdnem összejöttünk de mègse..És a srác ezzel a sráccal haverok...
2013. aug. 8. 07:32
7/10 anonim válasza:
Ha van más csaja, akkor nyugodtan beszélgess ezzel. Ha nincs, attól még mint írtam, beszélgetni szabad, nem tilos. Valószínű, hogy tetszel a másik srácnak (kérdésben levőnek).
8/10 A kérdező kommentje:
A kérdésben lévő srácot azèrt nem kerestem mert sokaktól azt hallottam,hogy csak egy éjszakás kalandot keres .
2013. aug. 8. 07:39
9/10 anonim válasza:
Ahhoz képest, te kérdezted, hogyan közeledj felé? Ha félénk, nem hinném, hogy 1éjszakázig...Szerintem tetszel neki, és ha sokat beszélgettek, és mégis csak 1 éjszakát akar, akkor passz, nem tudom...
10/10 A kérdező kommentje:
Hát nekem félénknek tűnik..Megpróbálom lesz ami lesz...
2013. aug. 8. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!