Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki? (többi lent)
Van egy fiú, akivel kb. egy hónapja találkoztam színjátszó próbán. Azóta nem láttam, csak tegnap találkoztunk újra próbán. Aztán pedig (még ugyanazon a napon) az egyik "munkatársunk" koncertjén futottunk össze. Ott elmentünk sétálni (ott volt a húga is) és mindenféléről beszélgettünk. Később amikor már hazaindultunk a barátnőmmel leültünk egy padra beszélgetni, ő pedig hátulról megijesztett engem. Mint később kiderült, barátnőm tudott róla. Leült mellénk beszélgetni, és hát... én úgy éreztem magam, mint aki épp egy rákra hasonlít. Eléggé furcsán éreztem magam. Barátnőm szerint tetszem neki,mert akkor nem hívott volna sétálni, meg nem jött volna oda hozzánk. Face-en addig nem voltunk ismerősök, csak aznap jelölt be. Anyukám szerint ebből adódóan tetszek a fiúnak.
Ő tetszik nekem, de már történt velem ehhez hasonló. Nem akarok megint évekig egy fiú miatt sírni. Segítsetek, mert nekem is tetszik. Nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!