Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá. Vajon tegyek valamit?
Párkapcsolatban voltam,amiben elég sokat kínlódtunk. Közben megismertem valaki mást.Ritkán találkozgattunk,de minden testi dolgot elhárítottam,mert ugye nem voltam szabad.
Nagyon jól éreztem vele magam,úgy éreztem nagyon egy hullámhosszon vagyunk.
Sajnos elkövettem azt a hibát,hogy nem mondtam meg neki,hogy nem vagyok egyedül.Aztán volt egy fordulópont,amikor már muszáj volt,mert kezdett részéről is kialakulni valami.Nagyon földhöz vágta-állítása szerint. Vacilláltam,mi legyen,de nem bírtam akkor még kilépni a kapcsolatomból,főleg mert furdalt a lelkiismeret,hogy valaki másért tenném főleg.
Egy hónapon belül a másik bejelentette,hogy talált magának valakit.Kicsit furcsa volt,hogy nem várt,viszont én elég nagyot hibáztam.
Azóta nem telik el nap,hogy ne gondolnék rá.Ennek 5 hónapja.
Fogalmam sincs mit tegyek.
Vajon fel kéne hívnom?Vagy próbáljam meg elfelejteni...Mindig ott jár a fejemben,mi lett volna,ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!