Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Basszus a vőlegényem megőrült vagy mi?
Nem normális a viselkedése. Basszus nem vagy a tulajdona hogy azt tegye veled amit csak akar, te meg tűrjed. És mi az,hogy az a válasza, hogy "nem mindegy?"
úgy tűnik nem érdekli,hogy te mit szeretnél és mit nem szeretnél. Durva! Semmiképp se normális! Szerintem te is vágd le a haját,hogy érezze, meg vond meg tőle a szexet stb. kicsit szenvedjen.,talán észbekap
Tett mostanában megjegyzést a hajadra? Nem vesztetek össze mostanában? lehet így akart bosszút állni.
Családod mit szólt?
Fetisiszta, én is az vagyok.
Szerintem hajfétises, és szexuálisan felizgul a hajvágásra. Én is így vagyok vele, de a beleegyezése nélkül nem nyúlnék senkinek a hajához, és nem vágnék többet a kelleténél, főleg, ha lassan nő a haja.
Azért ez még mindig szerencsés eset, mert van, aki a kopasz nőkre gerjed, na az több hajat vág a menyasszonya hajából...
Beszéld meg vele, és kössetek kompromisszumot! (pl.: ha ennyire bejön neki, akkor vághat a hajadból amikor kell, de csak mértékkel, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!