Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Basszus a vőlegényem megőrült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Basszus a vőlegényem megőrült vagy mi?

Figyelt kérdés
Fenekemig érő barna, dús hajam. Az van hogy egyik nao nagyon furcsán viselkedett. Elmentünk aludni és másnap reggel arra kelek hogy már a hajam felét levágta a lapockámig:( Én magyon felháborodt csak az a baj hogy nagyon szeretem ezért most nem tudom hogy mit csináljak. segítsetek lécci !

2013. aug. 16. 16:22
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
oké köszi
2013. aug. 16. 18:15
 22/31 anonim ***** válasza:
Hát én ezért biztos kiborultam volna, és nem itt gyakorin tettem volna fel kérdést, hanem kidobtam volna, akármennyire is szeretem. Nagyon gyorsan kérdezz rá, mert máskor éppen mást támad kedve megnyírni abból baj is lehet. Ha csak nem kamu a kérdés.
2013. aug. 16. 18:19
 23/31 anonim ***** válasza:
Tenyleg kamu a kerde?
2013. aug. 16. 18:23
 24/31 A kérdező kommentje:
sajnos nem kamu...
2013. aug. 16. 18:25
 25/31 adamkax10 válasza:
na szerintem kezelni kell valahogy vagy megbeszélni és addig basztatni mig meg nem mondja lehet nem ismerted eléggé vagy megörült vagy ezzel valamit üzenni akart neked valahogy /!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. aug. 16. 20:43
 26/31 anonim válasza:
Küldj egy kepet magadról hogy milyen volt es milyen lett. :)
2013. aug. 17. 18:39
 27/31 anonim ***** válasza:

Nem normális a viselkedése. Basszus nem vagy a tulajdona hogy azt tegye veled amit csak akar, te meg tűrjed. És mi az,hogy az a válasza, hogy "nem mindegy?"

úgy tűnik nem érdekli,hogy te mit szeretnél és mit nem szeretnél. Durva! Semmiképp se normális! Szerintem te is vágd le a haját,hogy érezze, meg vond meg tőle a szexet stb. kicsit szenvedjen.,talán észbekap

2013. aug. 17. 21:00
 28/31 anonim ***** válasza:

Tett mostanában megjegyzést a hajadra? Nem vesztetek össze mostanában? lehet így akart bosszút állni.

Családod mit szólt?

2013. aug. 17. 22:22
 29/31 A kérdező kommentje:
csak pozitív megjegyzést tett csak egyszer mondta azt hogy töredezett a hajvégem
2013. aug. 18. 01:04
 30/31 anonim ***** válasza:

Fetisiszta, én is az vagyok.

Szerintem hajfétises, és szexuálisan felizgul a hajvágásra. Én is így vagyok vele, de a beleegyezése nélkül nem nyúlnék senkinek a hajához, és nem vágnék többet a kelleténél, főleg, ha lassan nő a haja.

Azért ez még mindig szerencsés eset, mert van, aki a kopasz nőkre gerjed, na az több hajat vág a menyasszonya hajából...

Beszéld meg vele, és kössetek kompromisszumot! (pl.: ha ennyire bejön neki, akkor vághat a hajadból amikor kell, de csak mértékkel, stb.)

2013. okt. 29. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!