Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Basszus a vőlegényem megőrült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Basszus a vőlegényem megőrült vagy mi?

Figyelt kérdés
Fenekemig érő barna, dús hajam. Az van hogy egyik nao nagyon furcsán viselkedett. Elmentünk aludni és másnap reggel arra kelek hogy már a hajam felét levágta a lapockámig:( Én magyon felháborodt csak az a baj hogy nagyon szeretem ezért most nem tudom hogy mit csináljak. segítsetek lécci !

2013. aug. 16. 16:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok. Ez volt az egyetlen nagyon fura tette, vagy vettel mar eszre mast is? Veled hogy viselkedik?
2013. aug. 16. 16:39
 12/31 A kérdező kommentje:
Ez volt az egyetlen ezért ért váratlanul...
2013. aug. 16. 16:48
 13/31 anonim ***** válasza:
40%
Magadat vidd szerintem dokihoz:D
2013. aug. 16. 16:49
 14/31 anonim ***** válasza:
Akárhogy nézzük, nem normális dolog. Ha tényleg hosszúnak találja a hajad, akkor napközben esetleg felajánlja. Legközelebb nagynak látja a hasad és zsírleszívást csinál?
2013. aug. 16. 16:54
 15/31 A kérdező kommentje:
nem tudom ...
2013. aug. 16. 16:55
 16/31 anonim ***** válasza:
A legnagyobb baj, hogy a választ itt keresed, és nem vele tárgyalod ki. így csak nagyobb kétségbeesésbe hajszolod magad
2013. aug. 16. 17:00
 17/31 A kérdező kommentje:
Már megkérdeztem tőle de mindig azt mondja hogy " Nem mindegy ?! " csak ennyit mond ...
2013. aug. 16. 17:10
 18/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ulj le vele, mert ez nagyon nem mindegy amit csinal, kerdezd meg tole, o mit szolna, ha ejszaka kopaszra borotvalnad.Ne hagyd annyiban a dolgot,hisz az eleted keszulsz vele leelni.
2013. aug. 16. 17:39
 19/31 A kérdező kommentje:
igen tudom de azt nem tudom hogy hogy kezdjem
2013. aug. 16. 17:47
 20/31 anonim ***** válasza:
Meg mindig a 9-es vagyok. Pl ugy kezdheted, hogy akarmikor belenezel a tukorbe, ez az eset jut eszedbe, es nem hagy nyugodni....mert ez nem normalis cselekedet volt, ilyet egy ep eszu ember nem tesz, bla ,bla, bla
2013. aug. 16. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!