Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hülyeséget kérdez a párotok, szoktatok már csak azért is olyan választ adni rá, hogy őt ez bosszantsa?
Figyelt kérdés
Nálunk előfordult párszor ilyen,hogy például ma megy nyaralni,és megkérdeztem tőle,hogy fog-e csajozni,és ő erre azt mondta,hogy igen.Mire én visszakérdeztem többször,és szerinte én hülyeségeket beszéltem,és ettől ideges lett.Ti is idegesek lennétek,ha ilyet kérdezne tőletek a párotok,vagy ha sokat kérdezne?#veszekedsé
2013. aug. 16. 14:54
1/10 anonim válasza:
Nem ezt a kérdést kellett volna feltenned... Egy értelmes lány nem kérdez ilyesmit. Normális reakció, hogy ideges lett, hiszen ha szeretitek egymást miért csajozna? Van egy dolog, ami nagyon fontos egy kapcsolatban. Bizalomnak hívják és ha ez jelen van, nem születnek ilyen kérdések.
26/N
2/10 anonim válasza:
Elsőnek igaza van.
Egyébként tőlem is szokott ilyesmit kérdezni a párom, de mi elpoénkodjuk. Sokszor van, hogy este felhív és megkérdezi, hogy ki van az ágyamban. Erre mindig azt mondom, hogy "Úgysem ismered!" Jókat röhögünk és kész. Nálunk ez poén szinten megy, de ha nálatok ez tényleg a bosszantásig fajul, akkor az valóban marha idegesítő lehet!
32/N
3/10 anonim válasza:
mifelénk pont ilyenekre mondják, hogy "hülye kérdésre hülye válasz"
4/10 A kérdező kommentje:
Nem mutatjuk ki az érzéseinket,és emiatt vannak ilyen hülye kérdések,részéről is.Már egy ideje ismerkedős fázisban vagyunk.Történtek dolgok is,és emiatt is.
2013. aug. 16. 15:25
5/10 anonim válasza:
Ilyesmit akkor sem kéne kérdezni.
6/10 A kérdező kommentje:
Ha nincs meg teljesen a bizalom,akkor sem?
2013. aug. 16. 15:27
7/10 anonim válasza:
Ha nincs bizalom, akkor nem beszélhetünk párkapcsolatról, mert a bizalom a párkapcsolat elengedhetetlen feltétele!
8/10 A kérdező kommentje:
Még alakulós dologról van szó,és táv is van köztünk.
2013. aug. 16. 15:42
9/10 anonim válasza:
Mi is elpoénkodunk ilyesmiken a barátommal, de jókat röhögünk rajta. Lehet nem mutatjátok ki az érzéseiteket, de az hosszú távon nem lesz célravezető.
10/10 A kérdező kommentje:
Én kimutatnám,de mikor volt már hasonló,ő furcsán reagált,nem a megszokott módon,és ezért nem erőlködök újra.
2013. aug. 16. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!