Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem engedünk a zsarolásnak de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem engedünk a zsarolásnak de tartunk a következményektől. Mit csináljunk?

Figyelt kérdés

Van egy 17 éves lány ismerősünk, akivel a férjemmel hármasban szoktunk szexelni.

Most ez a lány nemrég azt mondta, hogy elmondja ezt az ismerőseinknek, barátainknak, férjem kollégáinak ha nem iratjuk a nevére a BMW-t.

Minket inkább az zavarna ha a férjem kollégáinak mondaná el, mert a férjem egy gimnáziumban tanít.

32/N

2013. aug. 16. 11:11
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
74%
És ugyan miért jelentenék fel? 17 éves,azzal szexel,akivel akar,rég nem megrontás.
2013. aug. 16. 11:34
 12/37 anonim ***** válasza:
80%

11:27-es megmondta a tutit. :D

Amúgy meg, ha nincs bizonyítéka, videófelvétel vagy ilyesmi, akkor mondjátok meg neki, hogy úgyis letagadjátok és feljelentitek rágalmazásért.

2013. aug. 16. 11:36
 13/37 anonim ***** válasza:
58%
Hat szerintem a fejet tuti kirugnak ha rajonnenek a suliba.Foleg akkor ha a lany meg ott tanul!Meg ezer mas problema adodhat belole.de nem ertem mirt kell rogton,hulyezni meg leoltani a kerdezot.ha nekik jo volt valjon egeszsegukre...!
2013. aug. 16. 11:36
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, kezdődjön már el az iskola. Ez a sok unatkozó kismajom kezd egyre idiótább kamukérdéseket ideokádni. Vegyétek be a szexbe a lány nyját is, meg a te nagyapádat és a ketrészetek amerikai nagybácsiját.
2013. aug. 16. 11:37
 15/37 anonim ***** válasza:
83%

A szülők sem jelenthetik fel.

Én 30 éves nőként 17 évessel szexeltem (igaz akkor engem is 17-nek néztek,úgy néztem ki)

De mivel a valóságban 30 éves voltam,az anyja elment a rendőrségre feljelenteni engem és kiröhögték,mivel magyar törvények szerint 14 éves kortól élhet bárkivel nemi életet úgyhogy...

18 éves kor alatt bárhonnan haza hozathatod a gyereked törvény szerint,a nemi életnél a korhatár viszont 14 év,bármennyire is más van a köztudatban.

2013. aug. 16. 11:37
 16/37 anonim ***** válasza:
58%
ferjet.....
2013. aug. 16. 11:38
 17/37 Captain Obvious ***** válasza:
100%

Én a helyetekben elmagyaráznám a kiscsajnak, hogy k*rvára feltűnő lesz, hogy 17 évesen a semmiből lesz egy BMW-je, amihez legjobb esetben is most csinálja a jogsit.

Vajh' hogy fogja elmagyarázni a kedves szüleinek, miből lett a BMW? Come on.

Mellesleg, ha ez igaz, és kitálal, akkor mi van? Bizonyítéka van? Mert ha nincs, tagadjatok körömszakadtáig, és állítsátok be zavart kamasznak a kiscsajt. Én előbb hinnék egy "tiszteletreméltó" házaspárnak, mint egy hisztis tininek.

Mondjuk az, hogy tinikkel b*sztok hármasban, úgy, hogy a férjed tanár... :D Ha ez a sztori nem kam, akkor nem sok eszetek van.

2013. aug. 16. 11:47
 18/37 anonim ***** válasza:
Erős kamuszagot érzek...
2013. aug. 16. 11:51
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel bármelyik tini ráfoghatja egy tehetős családra, hogy édes hármasban vesz részt velük és ezért kéri a fél házat pl.... Ekkora h.lyeséget. Ha igaz is a sztori: ugyan ki hinne a kiscsajnak. Íme a legújabb "Dubai-nemzedék"
2013. aug. 16. 11:55
 20/37 anonim ***** válasza:

Igaz 19.ennyi erővel bármelyik kitalálhatná.

Volt erre már híres példa is M.Jacksoné és a halála után bevallotta a férfi,hogy csak az apja kényszerített rá.

2013. aug. 16. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!