Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm a közös programjain...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm a közös programjainkat nem tartja fontosnak, hogy csak a barátnős dolgait mondja el mindenkinek és teszi ki FB-ra?

Figyelt kérdés

A barátnőm soha nem posztolt semmit a facebookra, üres volt a fala, csak bejelölte az ismerőseit, max csetelt.

Minden hétvégén van programunk, nem is rosszak, jól érzi magát mindig, különlegesek.

Mostanában azt vettem észre, hogy a barátnőivel töltött időtöltésekor azonnal nyomja ki facebookra a bejelentkezést, aztán meg utána a képeket. Mindenféle hülye "tündi-bündi" kommenttel, amúgy meg egyáltalán nem így viselkedik, sőt a jelenlétemben kifigurázza az ilyeneket mindig, meg röhög rajtuk.

A közös programjainkat meg se említi nemhogy a facebookon, még élőben sem senkinek. A testvére a fejemhez vágta tegnap, hogy szegény lánynak még jó hogy vannak barátnői, különben otthon ülne állandóan!?

Nem értem a dolgot ... Ezek a "barátnők" már elkezdték pedzegetni neki, hogy én milyen unalmas alak lehetek meg stb.

Csak példának a nyári programjaink: 2 hét nyaralás, abból 1 Olaszország, 1 Horvátország. Ezen kívül 4 egynapos Balaton, Forma 1, számtalan kirándulás: sétálgatás, éttermezés Budapesten, Székesfehérváron, Siófokon, Balatonfüreden. Szeret vásárolgatni, úgyhogy a nyáron legalább 6 alkalommal voltunk plázában. Voltunk 2 kiállításon, éjszakai állatkert látogatáson, felültünk az óriáskerékre, felmentünk a citadellára, voltunk a Soundon stb. Minden nap megyünk valamerre.

Ehhez képest egy unalmas, otthonülő alaknak könyvelt el az egész környezete. Amikor ilyenkor megyünk valahova ugye ki van kapcsolva vagy le van némítva a telefonja. Amikor hazaérünk és hívják a szülei vagy a barátai, azt mondja mindig hogy "Hol voltál? - Sehol. Merre voltatok? - Semmi különös"

Miért csinálja ezt? Én tényleg megteszek mindent hogy jól érezze magát és úgy érzem így is van. Mosolyog, folyamatosan fényképez, boldog. De akkor miért "tagadja le" ezt mások előtt?

2 éve vagyunk együtt és már kicsit aggasztó, furcsa a dolog. Nem beszélve arról hogy mindenféle pasik megkörnyékezik a facebookon, mert hiába van kiírva hogy kapcsolatban, fennt van 1 darab kép és abból azt gondolják hogy szabad a pálya, ez a srác nem tesz semmit a barátnőjéért. Míg másoknál megannyi nyaralós kép meg stb. Na őket békény is hagyják mert van látszata a kapcsolatnak. Amúgy ezeket a srácokat lekoptatja mindig vagy letiltja őket.

Mit gondoltok? Alapban nem lenne probléma hogy nem osztja meg a neten a privát dolgainkat, csak furcsa hogy még a környezetének se mondja el őket és ilyen helyzetbe hoz.

Most őszintén, ti mondjuk egy Balaton Sound vagy egy hetes Olaszország után azt mondanátok, hogy "Merre voltatok hogy le voltál kapcsolva? - Nem csináltunk semmi különöset, csak erre-arra voltunk"?

ui: a szülei, barátai mind ismernek, nem titkol előttük, nem vagyok csúnya, rosszfej, jó állásom van, autóm.

2013. aug. 15. 16:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Annyit tudsz tenni,hogy bejelölöd a fotóidon amit felteszel...akkor posztolgass te sűrűn..és jelöld meg:) Csak nem törli ki a bejelölést..ja amúgy meg kérdezz rá...nem hiszem hogy titkolni kéne ilyen jó kis programokat...szerintem amiatt se kell hogy mások irigyek lesznek..mert azok lesznek úgy is. Fura csaj,legalább a szüleinek igaz barátainak elmesélhetné a többi kelléknek meg kicsit felvághatna...akkor meg hozd ezt szóba te a családja előtt hogy itt meg itt voltunk..ennyire nem beszélgettek ha találkoztok?

Amúgy meg gyanús..lehet van valakije melletted és ezért nem lehetnek nyomai a kapcsolatotoknak..sajnálom,mert nagyon figyelmesnek tűnsz...a legtöbb csaj örülne és megosztaná az örömét másokkal is...

2013. aug. 15. 17:41
 12/17 A kérdező kommentje:

10: hát igen, ez a gáz inkább szerintem is. A Facebook nem érdekel csak viszonyítás képpen mondtam.

11: Nem tudom bejelölni, nem lehet (vagy nem igazolja vissza, nem vagyok fb guru, nem értek ennyire hozzá). Én sem értem minek a titkolózás. Ha a szüleivel, testvéreivel, barátaival vagyunk, mindig ő irányítja a beszélgetést. Valahogy nem jutok szóhoz. Most meg már egy ideje, hogy rájöttem mi a dörgés, kínos lenne csak úgy megemlíteni, hogy voltunk ám 2 hetet nyaralni, jó mi? Még engem néznének őrültnek (mert alapból normális ember nem gondolja hogy egy ilyet eltitkol valaki)

Sajnos már én is ezt kezdem gondolni. Eddig eszembe se jutott ilyesmi. De miért lenne neki valakije? És mikor lenne rá ideje ha együtt élünk? Bár manapság ki tudja.

Köszi szépen :)

2013. aug. 15. 17:56
 13/17 A kérdező kommentje:

Komolyan elgondolkodtam (néhányan üzenetben is felhívták a figyelmemet) azon hogy megcsal!

Tegnap is a barátnőivel bulizott valahol, aztán a facebookon végignézegettem a munkatársait és ott derült ki hogy volt ott jópár srác is. Volt olyan is a héten, hogy együtt járunk sportolni, de ő kétszer is lemondta, mert hányingere volt meg havi baja. Én elmentem. Eddig bele se gondoltam, hogy akkor lehet hogy idehívott valalkit? Én meg még sajnáltam hogy milyen rosszul van.

Mit gondoltok?

2013. aug. 15. 19:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg szemtől szembe még mielőtt saját magadat őrjíted meg az elméletekkel.
2013. aug. 15. 22:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért ha találkozol a szüleivel, megkérdezheted tőlük, említette-e a ..., hogy milyen jó volt Olaszországban? Egyáltalán miről beszélgetsz velük, ha ilyesmi fel sem merül?

Azt meg óvatosan puhatold ki, hogy van-e a dologban másik srác. Az szerintem hülyeség, amit az előző hozzászóló mondott, hogy azért nem mutat semmit a kapcsolatotokból, hogy eltitkolja egy másik férfi előtt. Egy ilyen szintű kapcsolatot már nem lehet eltitkolni. De ettől függetlenül benne van a pakliban, hogy félrenéz. Remélem nem teszi, nem olyannak tűnsz, aki megérdemelné.

2013. aug. 16. 13:46
 16/17 A kérdező kommentje:

# 15: megkérdezem a szüleit majd valahogy. Nem nagyon lehet amúgy velük beszélgetni, csak tőmondatokban. Meghalt a másik lányuk még 10 évvel ezelőtt, álltólag azóta ilyen zárkózottak. Nem nagyon kérdeznek tőlem se, csak ha én beszélek. Apóssal megnézzük néha közösen a forma 1-et, néha mond valamit, de inkább csak üldögél. Amúgy tipikus kisfalusi parasztemberek.

Szerintem is necces eltitkolni engem, meg ha megcsal akkor a másik srác elöl miért titkolná. Ilyen esetben a srácokat ez nem szokta zavarni.

Köszi szépen.

2013. aug. 16. 14:00
 17/17 anonim ***** válasza:

#8 vagyok.

Azért gondolom, hogy társadalmi kellék vagy, mert a nők egy részén nagy a nyomás akár a barátok, akár a család felől, hogy komolyodjanak meg, legyen komoly pasi, házasság, stb. Az, hogy még kérdésre se meséli el, hogy hova mentetek, számomra azt sugallja, hogy nem büszke rád, nem akar mesélni rólad, stb. Együtt van veled, mert kell egy pasi, és kész.

2013. aug. 16. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!