Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merek lefeküdni a férjemme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek lefeküdni a férjemmel, mert attól félek, hogy a szomszéd szobában alvó gyerekek meghallanak valamit. A párom nehezen tűri a sok vissza utasítást. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 12:50
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%
A te szüleid mit csináltak amikor aludtál?
2013. aug. 15. 13:01
 12/50 anonim ***** válasza:
100%
Nemár. És előtte hogy volt? Előtte miért tudtál? Nem kell sikongatni, anélkül is lehet szexelni. Ajtó becsuk és kész. Persze totál felszabadultan (már ha hangoskodni szeretnél vagy ilyesmi) csak akkor lehet, ha nincsenek otthon, de akkor vigyétek el a nagyihoz vagy kérd meg a barátnődet, hogy egy órára vigyázzon már a gyerekekre.
2013. aug. 15. 13:01
 13/50 anonim ***** válasza:
"Amúgy én is sokkal felszabadultabb vagyok amikor a gyerek máshol van :-)" - sőt! még felszabadultabbak vagyunk, ha máshol vagyunk! Menjetek el gyerekek nélkül egy laza hétvégére - kikapcsolódás, nyaralás, a gyerekekre más vigyáz)
2013. aug. 15. 13:02
 14/50 anonim ***** válasza:
Hát menjetek el egy közös hétvégére valahova kettesben, és lazulj el. Otthon is el lehet lazulni csendesen, vagy talán a párodat nem kívánod már annyira?
2013. aug. 15. 13:03
 15/50 A kérdező kommentje:
A gyerekek 20, 18 és 16 évesek, így tudni fogják mit hallanak. A párom is kezdi elveszìteni a türelmét.
2013. aug. 15. 13:04
 16/50 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy felszabadultabb vagyok gyerek nélkül. Egyrészt megy is a gyerek nélkülünk erre-arra, nagyszülőkkel, a család többi tagjával. Nagy a család, szerencsénk van :-)

De természetesen szexelünk akkor is, ha itthon van. Akár a délutáni alvásidőben is. Csak a reggeli szex hiányzik, mert a gyerek kel elsőnek.

2013. aug. 15. 13:04
 17/50 anonim ***** válasza:
60%

+gyerekek 20, 18 és 16 évesek+

Írod 3 hónapja nincs, mi változott? Nem kicsik, tudják, hogy szexeltek. De mi történt 3 hónappal ezelőtt?

2013. aug. 15. 13:05
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
Nézz magadba és derítsd ki az igazi okot. Ez csak egy jó kifogás részedről.
2013. aug. 15. 13:05
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
jujjj....ès eddig mit csinàltatok? Valòszìnű màr a gyerekek is csinàljàk, tudjàk mi az...
2013. aug. 15. 13:12
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ők már nem is gyerekek! Neked igen, de a koruk alapján úgyis tudják, hogy csináljátok. Eddig tudtál szexelni, most miért nem?
2013. aug. 15. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!