Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az jelent valamit ha iwiwre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jelent valamit ha iwiwre nem írja ki a barátom hogy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
De minden más kint van neki.
2009. okt. 28. 09:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja azt hogy nem foglalkozik az iwiwjével.
2009. okt. 28. 10:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem szokta nézegetni a saját adatlapját és nem veszi észre.

2. Nem érdekli az iwiw használata.

3. Felmegy iwiw-re,de nem megrögzött híve (mint én) és csak a lényeges dolgokat nézegeti meg.

Nehogy azthidd, hogy nemszeret mert nincs kinnt neki, hogy "kapcsolatban".=D

2009. okt. 28. 10:01
 3/18 anonim ***** válasza:
59%
ez fájó, hogy a mai fiatalságnak, ez lett a mérvadó... ha nincs kint iwiwen vagy myvipen hogy kapcsolatban, akkor már elkezdenek kombinálni... szeret, együtt vagytok, akkor nem mindegy, hogy mi van kiírva neki egy szaros oldalon? 23F
2009. okt. 28. 10:03
 4/18 A kérdező kommentje:
mondtam neki h rakja ki és azt mondta minek,oda tökfölösleges.Utánna másnap vettem sézre hogy egy csomó olyan dolgot kirakott oda az adatlapjára amit eddig még nem,de a családi állapotát pont nem.Azt mondja nem érdekli az oldal,de nemhiszem ezt.Nézi az adatlapját is.És állitólag az előző barátnőjével kirakták hogy kapcsolatban,és pont ő volt az,aki nézte a csajnak az iwiwjét,hogy mikor rakja ki hogy kapcsolatban.
2009. okt. 28. 10:05
 5/18 anonim ***** válasza:
50%

Akkor csak azért van veled mert nincs jobb.

Bocsi,hogy ezt írom de el kellene gondolkodnod,hogy igazából szerelem e a tiétek!

2009. okt. 28. 10:08
 6/18 A kérdező kommentje:
igen én is erre tippelek sajnos:(
2009. okt. 28. 10:09
 7/18 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem a leghülyébb dolog egy adatlap miatt tönkretenni a kapcsolatot. Amíg nem lesz nyomós ok, addig felesleges. Egy adatlap....nemhinném hogy nyomós ok lenne.xD
2009. okt. 28. 10:13
 8/18 anonim ***** válasza:
58%
Istenem :DDD akkor tudod mit? szakíts vele! nem is szeret téged, mert nem rakja ki hogy kapcsolatban! én a helyedben szakítanék mert ha valaki nem teszi ki hogy kapcsolatban akkor az nem szereti a másikat! ez tény! ...Nőjjetek már fel... :D
2009. okt. 28. 10:18
 9/18 anonim ***** válasza:

Majd azzal foglalkozz,ha egy ido utan nem rak fel közös képeket-akkor lesz érdemes elgondolkodni :O)

De már olyan unalmas az az oldal,mindenki az alapján itélkezik,én már gondolkodom a törlésen is :O)

2009. okt. 28. 10:20
 10/18 anonim ***** válasza:
58%
közös képeket? 3 évet voltam a volt barátnőmmel, sehova nem volt felrakva közös képünk, nem volt beállítva hogy kapcsolatban, és jól megvoltunk, szerettük egymást. Nem ezmiatt mentünk szét. Nőjjetek már fel gyerekek... 23F
2009. okt. 28. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!