Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelent valamit ha iwiwre nem írja ki a barátom hogy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
De minden más kint van neki.2009. okt. 28. 09:58
1/18 anonim válasza:
Ja azt hogy nem foglalkozik az iwiwjével.
2/18 anonim válasza:
1. Nem szokta nézegetni a saját adatlapját és nem veszi észre.
2. Nem érdekli az iwiw használata.
3. Felmegy iwiw-re,de nem megrögzött híve (mint én) és csak a lényeges dolgokat nézegeti meg.
Nehogy azthidd, hogy nemszeret mert nincs kinnt neki, hogy "kapcsolatban".=D
3/18 anonim válasza:
ez fájó, hogy a mai fiatalságnak, ez lett a mérvadó... ha nincs kint iwiwen vagy myvipen hogy kapcsolatban, akkor már elkezdenek kombinálni... szeret, együtt vagytok, akkor nem mindegy, hogy mi van kiírva neki egy szaros oldalon? 23F
4/18 A kérdező kommentje:
mondtam neki h rakja ki és azt mondta minek,oda tökfölösleges.Utánna másnap vettem sézre hogy egy csomó olyan dolgot kirakott oda az adatlapjára amit eddig még nem,de a családi állapotát pont nem.Azt mondja nem érdekli az oldal,de nemhiszem ezt.Nézi az adatlapját is.És állitólag az előző barátnőjével kirakták hogy kapcsolatban,és pont ő volt az,aki nézte a csajnak az iwiwjét,hogy mikor rakja ki hogy kapcsolatban.
2009. okt. 28. 10:05
5/18 anonim válasza:
Akkor csak azért van veled mert nincs jobb.
Bocsi,hogy ezt írom de el kellene gondolkodnod,hogy igazából szerelem e a tiétek!
6/18 A kérdező kommentje:
igen én is erre tippelek sajnos:(
2009. okt. 28. 10:09
7/18 anonim válasza:
Szerintem a leghülyébb dolog egy adatlap miatt tönkretenni a kapcsolatot. Amíg nem lesz nyomós ok, addig felesleges. Egy adatlap....nemhinném hogy nyomós ok lenne.xD
8/18 anonim válasza:
Istenem :DDD akkor tudod mit? szakíts vele! nem is szeret téged, mert nem rakja ki hogy kapcsolatban! én a helyedben szakítanék mert ha valaki nem teszi ki hogy kapcsolatban akkor az nem szereti a másikat! ez tény! ...Nőjjetek már fel... :D
9/18 anonim válasza:
Majd azzal foglalkozz,ha egy ido utan nem rak fel közös képeket-akkor lesz érdemes elgondolkodni :O)
De már olyan unalmas az az oldal,mindenki az alapján itélkezik,én már gondolkodom a törlésen is :O)
10/18 anonim válasza:
közös képeket? 3 évet voltam a volt barátnőmmel, sehova nem volt felrakva közös képünk, nem volt beállítva hogy kapcsolatban, és jól megvoltunk, szerettük egymást. Nem ezmiatt mentünk szét. Nőjjetek már fel gyerekek... 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!