Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? (távkapcsolat)

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt, és nagyon nagyon szeretjük egymást, már komolyan gondolkodunk a jövőn. Eleinte ritkán találkoztunk a közöttünk lévő 200 km miatt és a tanulás miatt, volt, hogy 6 hétig nem láttuk egymást, de nekem az egy nagyon nehéz időszak volt. Utána egész nyáron együtt laktunk, de most el fog menni egyetemre és 400 km-re lesz tőlem. Minden 2 hétben találkozhatunk 3-4 napig, + a vakációkban is folyamatosan ott leszek nála. De akkoris olyan nehéz ez nekem, úgy hiányzik. Arra is gondoltam, hogy kimenjek Pestre 1 évig dolgozni (külföldön 1. évet végeztem az egyetemen), utána pedig újból kezdem az egyetemet ott. De itt sem hagynám abba csak passzívvá tenném 1 évig, hogyha valami történne, folytathassam.

Azt nem említettem hogy nagy valószínűséggel 2. félévtől erasmusozni fogok Pesten, és mesterit is ott fogom végezni, szóval csak másfél évet kell így kibírni. Ti mit tennétek a helyemben?

2013. aug. 15. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha igazán szeretitek egymást a 400 kilóméter sem lesz olyan "nagy" táv

én is távkapcsolatban élek majdnem fél év telt el mire elősször találkoztunk most júliusba :) nekünk is elkezdődik a suli de amennyiszer tudunk majd találkozunk...:) igaz hogy nem olyan a skype,meg az írásos beszélgetés de már az is valami.Ennyiért nem éri meg ki szállni egy kapcsolatból.

15/L

2013. aug. 15. 18:17
 2/5 anonim válasza:
Nővérem és a barátja két éve vannak együtt és a barátja áprilisban ki ment Londonba és fél évente jön haza most fog haza jönni szeptemberben és nekik is nagyon nehéz de ha két ember igazán szereti egymást akkor ki tartanak..
2013. aug. 22. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem egyetemre mennék és nem gondolkodnék túl sokat a dolgon.Munkát keresnék a egy adott helyen ami mindkettőnknek megfelel.Alkalmazkodni lehet a másikhoz persze de végig kell gondolni mi is a fontosabb.Soha nem lehet tudni mit hoz a következő pillanat!Én nem várnék egy percet sem!Megpróbálnék mindent megtenni azért, hogy a szerelmem mellett lehessek!Ha tényleg szeretitek egymást persze a rózsa türelmes.De mégis mit kaptok cserébe ami ennél fontosabb lehet?Nem várnék másfél évet!Persze attól még ti várhattok.De az egyetem helyett már élhetnétek együtt.Én keresném a munkahelyet már most és nemsokára már a szerelmem mellett ébrednék reggel!
2013. aug. 22. 15:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Arra is gondoltam hogy itthon átjelentkeznék levelezőre, és akkor Budapesten lakhatnék+dolgozhatnék. Csak a szüleim nem biztos, hogy támogatnának, és ugye pénz nélkül...

Igen, én is bármit megtennék a szerelmemért, azt már a kapcsolatunk elején megigértem neki, hogy én nem fogom rábeszélni arra, hogy jöjjön abba a városba tanulni, ahol én tanulok, mivel annyit gürcölt, hoy bejuthasson erre ay egyetemre és én amúgyis ott fogok kikötni. De én hajlandó lennék miatta/miattunk kiköltözni Pestre. Csak mi lenne mégis akkor, hogyha valami történne és szakítanánk, ott maradnék Pesten egyedül? semmit se tudhatsz előre. én csak ettől félek.

2013. aug. 22. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Hmm..Bármi történhet az biztos, ám ha mindent belead az ember akkor a szakítás már csak a szabadságérzet erősödése lehet.Ha én szerelmes vagyok, nem gondolkodom szakításon.Neked sem ajánlom.Igazából egyáltalán nem gondolkodnék a helyedben szakításon.Mert ha tényleg szereted akkor nincs veszíteni valód.Ha néha azt érzed a párod nem tett meg mindent érted akkor lehet igazat adok ezzel kapcsolatban.Ez az én nézőpontom.De a ti kapcsolatotok, és ezt tiszteletben tartom.A következő pillanat sem bizonyos.A szerelmem most él, mert érzem a teste melegét ez biztos!Távkapcsolat létezik, de csak nagyon mély szerelemben működhet.Én azt javaslom ha úgy döntesz a párod mellé utazol ne tarts a szakítástól!Csak szeresd és ne gondolkozz a szakításon.Ha megtörténik úgyis tudod mi a dolgod.De felejtsd el ezt a szót.A te esetedben légy türelmes de legyen egy határ!Ezt javaslom!
2013. aug. 22. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!