Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek működhet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet egy távkapcsolat?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy van egy lány pár napja jöttünk össze. És attól tartok nem fog működni köztünk a dolog. Igaz nem lakunk egymástól messze olyan 50-60 km. És találkozni is tudnánk heti szinten 2-3 szor. Csak attól tartok hogy a távolság lesz az ami miatt nem fog sokáig működni a dolog. Vagy ha nem is a távolság hanem a találkozások száma fogja megölni a kapcsolatot. Véleményeket várok előre is köszi!! 17/F

2013. aug. 14. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se fog sokáig működni. Dobd ki a csajt és keress egy helyit!
2013. aug. 14. 14:35
 2/11 anonim ***** válasza:
persze hogy működhet
2013. aug. 14. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Tudod min múlik h működni fog-e? A benne szereplő két emberen!
2013. aug. 14. 14:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

50-60km az nem táv.

Ha heti szinten tudtok találkozni,akkor simán működhet.De nagyon erősnek kell lenni a bizalom és őszinteség dolgokban.

2013. aug. 14. 14:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha heti 2-3x tudtok találkozni (akkor mondjuk nem csak a délutánt, hanem az egész napot együtt tölteni) szerintem működhet.. Hasonló távolság van köztem és a barátom között, de mi is csak pár hete jöttünk össze, úgyhogy egyelőre nem tudom.
2013. aug. 14. 14:42
 6/11 anonim ***** válasza:
50 km az semmi... én olyannal is voltam már együtt aki szó szerint a világ másik végén lakott, és nem is kevés ideig.
2013. aug. 14. 14:44
 7/11 anonim ***** válasza:
akkor ez nem távkapcs.
2013. aug. 14. 15:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Igaza volt az egyik előttem szólónak: csak KETTŐTÖKÖN múlik, hogy fog-e működni, ha komolyan gondoltátok az egészet és szeretitek egymást, akkor FOG MŰKÖDNI. ha pedig csak úgy "próba-szerencse" alapon belementek ebbe a kapcsolatba, akkor nem.

Mi is most jöttünk haza nyaralásból, és ott megismerkedtem egy fiúval, aki 4000 km-re lakik tőlem. ASz én szüleim is zat mondták, hogy csak kettőnkön múlik, hogy mi lesz ennek a kapcsolatnak a jövője. Nem nagyon beszélünk facen, mert túl sok a munkája, volt mikor egy hétig egyáltalán nem. Én például most látom, hogy ennek a kapcsolatnak nincs sok jövője. És nem... nem a távolság miatt, hanem mert túl sokat kell dolgoznia (bár én azon a véleményen vagyok, hogy akkor is tudna rám időt szánni, ha komolyan gondolná, de mindegy). :) Majd lesz valaki más... 15/l

2013. aug. 14. 15:44
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as vagyok! és az illető, akivel megismerkedtem, nem is európai ember... :D
2013. aug. 14. 15:46
 10/11 anonim ***** válasza:
60km az kb semmi
2013. aug. 14. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!