Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy távkapcsolat?
50-60km az nem táv.
Ha heti szinten tudtok találkozni,akkor simán működhet.De nagyon erősnek kell lenni a bizalom és őszinteség dolgokban.
Igaza volt az egyik előttem szólónak: csak KETTŐTÖKÖN múlik, hogy fog-e működni, ha komolyan gondoltátok az egészet és szeretitek egymást, akkor FOG MŰKÖDNI. ha pedig csak úgy "próba-szerencse" alapon belementek ebbe a kapcsolatba, akkor nem.
Mi is most jöttünk haza nyaralásból, és ott megismerkedtem egy fiúval, aki 4000 km-re lakik tőlem. ASz én szüleim is zat mondták, hogy csak kettőnkön múlik, hogy mi lesz ennek a kapcsolatnak a jövője. Nem nagyon beszélünk facen, mert túl sok a munkája, volt mikor egy hétig egyáltalán nem. Én például most látom, hogy ennek a kapcsolatnak nincs sok jövője. És nem... nem a távolság miatt, hanem mert túl sokat kell dolgoznia (bár én azon a véleményen vagyok, hogy akkor is tudna rám időt szánni, ha komolyan gondolná, de mindegy). :) Majd lesz valaki más... 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!