Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki már egy ideje tetszik.. a tesóm legjobb haverja. 7 év van közünk, és mostanság, beszélgetünk, bulikban táncolgatunk, elhülyéskedünk.Amikor összefuunk, folyton szemezne velem, és lelkesen köszön. barátnőm szerint, oda van értem. nemrég kitette hogy kapcsolatban van. nekem azt mondta, csak alkalmi kapcsolat, és hogy ő már csak így nyomja. Nem tudom mit tegyek. Véleményeteket megköszönném.

2013. aug. 15. 09:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Alkalmi kapcsolatai vannak megmondta...Gondolod h te más kategóriában lennél nála?!
2013. aug. 15. 10:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A 7 korkülönbséggel nem is lenne semmi bajom, főleg ha nem 14-15 éves vagy.

Viszont gondolj csak bele, neked sem esne jól, hogyha másnak azt mondaná te is csak egy alkalmi kapcsolat vagy. Mit éreznél? Szerintem nagoyn is rosszul esne. Veled se bánna másképpen elhiheted.

Amúgy gondolom a srác kb 23-24 év körül lehet. Nem sokára meg kéne komolyodnia, de egyet jegyezz meg, a víz nem válik vérré.

2013. aug. 15. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Akiről írsz,az nem egy érett férfi,hanem egy felelőtlen kisfiú.Szóval hiába is szeretnél tőle bármi komolyat,ő még abszolút alkalmatlan rá.Keress olyat,aki komolyabb és érettebb.
2013. aug. 26. 19:11
 4/4 p.betti98 válasza:
Szerintem kérdezz rá nála!
2013. aug. 26. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!