Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb? Szakitani, vagy maradni? Bővebben lent.
Melyik esne rosszabbul a másik felnek?
Szakitani a születésnapja elött 2 héttel(utána 3 nap és 1 éves évfordulónk), vagy szakitani a születésnapja és az évforduló után?
Tévedés ne essen, én nem akarom hogy rosz legyen neki, de én már sajnos nagyon nem birom ezt a kapcsolatot :(
mihamarabb.
ha már nem akarod a kapcsolatot nincs értelme várni....
és ha te tényleg magadban lezártad már ezt, akkor ne hasson emg a könyörgése, térden csúszása meg ígéretei, ohgy midnen másképp lesz emg ilyenek. ugysem lesz másképpen csak ideig óráig. szánalomból, meg sajnálatból NE maradj vele!
ha nemérzel iránta semmit, csak félsz egyedül hagyni, meg ilyenek, akkor is tedd meg!!!!
az egy kapcsolatban mindkét félnek boldognak kell lenni, és ha az egyik nem az, akkor az már nem kapcsolat, csak vergődés együtt.
Bátorság!
Köszönöm mindenkinek.
Igen, egy jó ideje már gondolkodok rajta, de nagyon sajnálom magára hagyni... nem olyan barátkozós tipus, és nincs nagyon akivel megbeszélje a dolgait :(
Én voltam a párja és a legjobb barátja is..
Féltem, nehogy magába forduljon :(
ez ilyen. ezt nem tudod elkerülni. de ha vele maradsz, meg neked lesz rossz.
tulteszi magát rajta, ennyi. csak szakítás után ne beszéljetek semennyit sem.
Szakíts, de ne húzd most már semeddig, mert annál közelebb vannak ezek a napok.
Gondolj bele, elkezdi tervezgetni az évfordulós ajándékot, aztán ott marad rá... akárhányszor ránéz majd, csak sokkal rosszabbul érzi magát, szóval tedd meg MOST!
És nehogy azt hidd, hogy csak a levegőbe beszélek, 4 éves kapcsolatból léptem így ki, eldöntöttem, átgondoltam ezerszer és szakítottam egyből, ezen nincs mit várni tovább, mert az időt bármeddig lehet húzni, kifogás mindig lesz.
és tényleg utána ne beszélj vele, mert csak rosszabb lesz neki. akkor se, ha neked ettől könnyebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!