Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet békésen szakítani?
Figyelt kérdés
Szeretem a barátomat, de elegem van abból, hogy uralkodni, birtokolni akar, néha agresszív, 2 éve vagyunk együtt. Leginkább azt unom hogy nem visel el semmilyen kritikát, mert azt hiszi, ő a tökéletes alfahím. A probléma az, hogy félek,ha elhagyom,zaklatni, üldözni fog, vagy kitalál valamilyen bosszút. (pl.kitesz a facebookra valamilyen intim képemet, mert van neki)Egyre többet veszekszünk, mert nem hagyom magam. De már elegem van az egészből, unom, hogy bármi van, mindig én vagyok a hibás. Szépen, fokozatosan szeretném leépíteni, az a baj, hogy egy 2 éves kapcsolatot nehéz úgy lezárni. Légyszi adjatok ötleteket! De normális kommentekkel, ha lehet.2013. aug. 12. 07:21
1/13 anonim válasza:
Mondtad már neki,hogy neked ez így nem jó és így akár ez is lehet a vége?
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, nem egyszer. Olyankor visszavesz, de egy idő után elölről kezdődik minden. Azt észrevettem, hogy ha visszavonulok, nem jelentkezek, közömbösebben viselkedek, jobban nyomul,kedvesebb. Tehát így nem lehet leépíteni.
2013. aug. 12. 07:28
3/13 anonim válasza:
Szerintem ezt jobb direktbe megmondani egyből.
Gyorsan letépni,mint a leokoplasztot :D
A képeket mondjuk még előtte meg kéne próbálni megszerezni.
4/13 A kérdező kommentje:
A számítógépén vannak, jelszavazva. Úgy akarom csinálni, hogy ne rágjon be, volt már valaki ilyen helyzetben? Igen, bevallom, kicsit félek tőle. Amikor normális, szuper vele minden, szeretem is, most is, de nem leszek senki kapcarongya.
2013. aug. 12. 07:37
6/13 anonim válasza:
Ha szereted, nem lesz könnyű szakítani, mert ha el megy,akkor a hiányát fogod érezni. Én ugyan ilyen helyzetben vagyok. Már szakítottunk egy párszor, de én hülye,mindig vissza fogadom. Se veled, se nélküled. Ha még is komolyan úgy érzed hogy nem akarod tovább ezt a kapcsolatot, akkor nem kell ezt fokozatosan meg oldanod,mond meg neki kerek-perec hogy vége. Ha bár mivel zsarol mond meg neki hogy feljelented.
7/13 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy feljelentem, meg talán azt meg se tenné, inkább a zaklatást, alázást szeretném elkerülni.
2013. aug. 12. 08:09
8/13 anonim válasza:
Ezzl az emberrel intelligensen nem lehet szakítani.Csak egyetlen tollvonással és felvállalva a cirkuszt, amit fog csináni.Különben esélyed nem lesz.
9/13 anonim válasza:
Ha biztosra tudod,hogy használná is,de csak akkor!!!! akkor elég egy jó erős mágnes a gépére.
10/13 anonim válasza:
Akartam írni a tippjeimet, de a jellemzéséből kiindulva ilyen emberrel nem lehet normálisan szakítani. Bármilyen szépen próbálkozhatsz, ő nem fogja elfogadni. Az sem lenne megoldás, ha egyszerre megmondanád neki és lelépnél, mert akkor eleinte vissza akarna szerezni, majd ha nem járna sikerrel mint ahogy mondtad zsarolna.
Tudom, női trükközés.... de azt kellene elérned, hogy kiszeressen belőled, vagy hogy másik nőt akarjon.
Nem hiszem, hogy máshogy meg lehetne oldani úgy, hogy neked ne legyen problémád belőle a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!