Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a megcsalásr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a megcsalásról? Szerintetek milyen ember az, aki képes megcsalni azt akit ''szeret''?

Figyelt kérdés

Csak úgy általánosságban kérdezem. Szerintem ez a legrosszabb amit tenni lehet egy kapcsolatban. Az már nem szerelem ha a saját érzéseidet előtérbe helyezed és így megcsalod a barátod/barátnőd, nem érdekelve hogy Ő mit érezhet. Én sosem csalnám meg akit szeretek és tisztelek.

Ti hogy álltok ezzel ?

2009. okt. 28. 08:57
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
25, 24
2009. okt. 28. 10:55
 22/34 anonim ***** válasza:
Gondolom akkor nem szeret vagy nem tudod kielégíteni és nagyon vágyik a sexre
2009. okt. 28. 11:03
 23/34 anonim ***** válasza:
És ez abból szűrted le, hogy 25 éves vagyok, abból, hogy még sose csaltuk meg a másikat, vagy abból, hogy 10 éve együtt vagyunk?
2009. okt. 28. 11:05
 24/34 anonim ***** válasza:

Az egy utolsó szemétláda aki megcsalja a másik felet, legyen az férfi vagy nő!

Azért ha már úgy érzi az egyik fél , hogy már nem kívánja a másikat és meg akarja csalni, akkor annyi becsület legyen már benne, hogy előtte szakít!

2009. okt. 28. 11:07
 25/34 anonim ***** válasza:
11:07 Te is ideológizálsz. ha van 3 kisgyerek a házasságban, szted melyik jobb? apa vagy anya nélkül felnőni, vagy az ha az anyuka vagy az apuka néha kielégíti máshol a vágyait, és felnevelik amugy békeségben a 3 gyereket, akik nem szenvednek el maradandó sérüléseketa egy esetleges válásban??? na akkor hogy is van ez?
2009. okt. 28. 11:11
 26/34 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó hozzászólóval!

Ha vannak gyerekek is, akkor nem léphet le csak úgy az egyik, vagy a másik.

Egyébként most én is ilyen helyzetben vagyok. Van felesége, gyerekei. Csak a gyerekek miatt nem válnak el, pedig már rég kihűlt a kapcsolatuk. Nem várom el, hogy a gyerekeiről lemondjon, vagy miattam apa, vagy anya nélkül nőjenek fel.

2009. okt. 28. 11:23
 27/34 anonim ***** válasza:
54%
Nos, nem szereték belebonyolódni ebbe a rendszeresen felbukkanó témába, csak annyit fűznék hozzá, hogy ezen az oldalon az átlagéletkor 20 alatt van. Tizen-huszonéves korban a legtöbben még nem tudják elképzelni, hogy mi minden beleférhet (sajnos) egy kapcsolatba, ők még csak a feketét és a fehéret ismerik. Higgyétek el, 30 fölött már egész más lesz a véleményetek, ha történik az életetekben ez+az, és már nem lesz olyan horderejű a megcsalás, mint azt most képzelitek. Szinte mindenkivel megtörténik előbb-utóbb, szomorú, de ez az élet.
2009. okt. 28. 11:24
 28/34 anonim ***** válasza:
Szerettem, de hibáztam, megcsaltam. Egyből elmondtam neki és most vége. Ennyit az őszinteségről, megszoptam és kész.
2009. okt. 28. 13:27
 29/34 anonim ***** válasza:

10.38 vagyok. Szívesen és jó életem van. A boldogság, amit említesz, talán még hihető tizen-huszonévesen, utána az élet hozza, hogy vannak boldog pillanataink de már 30 felett inkább a nyugalmat és elégedettséget keressük, mint a nem létező nagy betűs boldogságot.

A mesék végén mondják, hogy "boldogan éltek, amíg meg nem haltak" de azok a mesék. Amúgy meghagyjuk egy ideig a gyerekeknek az illúziót, hogy van ilyen és az életre és az időre bízzuk, hogy rájöjjenek a való helyzetekre.

Ahogy egy utánam szóló is írta, sok minden belefér egy kapcsolatba, mert a felnőtt emberek nem állhatnak minden szíre-szóra tovább, kötelezettségeik vannak, amik előbbre valóak mint a sértett büszkeségük.

Plusz, ennyi idős korra már megtanuljuk sokan, hogy csökkenteni kell az irreális elvárásokat és megpróbálni csak annyit várni a másiktól, amennyit az adni tud. Így mi se érezzük úgy, hogy csalódunk és a másikra sem rakunk bűntudattal teli terheket, kevesebb a konfrontáció, mert nincs számonkérés, csak egészséges diplomácia.

Az utolsó őszinteségéhez annyit, hogy miért mondta el?

A saját bűntudatát akarta csökkenteni azzal, hogy átrakja a párjára a teher egy részét? Minek? Ha megtette, akkor hallgasson. Ha el akarja hagyni a másikat, akkor tegye azt, ne egy értelmetlenül őszinte fájó vallomással oldja meg, hogy elhagyják.

Ha meg még tudat alatt se akart szakítani, akkor miért mondta el? Mit várt? Hogy ez majd erősít a kapcsolatukon?

Még az angolszász országokban a pap is csak annyit mond házasságkötéskor, hogy aki tud valamilyen akadályról, az "mondja el most, vagy hallgasson mindörökké". Ha egy pap kérhet ilyet Isten előtt, akkor ezt meg kéne szívlelni és a kapcsolaton belül is alkalmazni, azaz, ha én tettem valamit, ami a kapcsolatunk további jó működésén rontana vagy felborítaná azt, akkor tartsam a számat mindörökké.

Az első hozzászólásomban írt bűntudaton meg legyek úrrá én, mert a másik megbántásával még nem leszek túl a társadalom által belém nevelt irreális bűntudaton, csak követ dobok egy nyugodt vizű tóba.

2009. okt. 28. 14:02
 30/34 anonim ***** válasza:
Én megcsaltam a páromat, amire abszolúte nem vagyok büszke, sőt, ha lehetne visszacsinálnám és eltörölném az életemből azokat a napokat. Szerencsére, kaptam egy második lehetőséget, amivel nem fogok visszaélni!
2009. okt. 28. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!