Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás, nekem kellett volna felhozni a nyaralás témát?
Tudni kell a páromról, hogy pályakezdő és munkanélküli. Egyedül él, az anyja támogatja havi 50.000 ft-tal.
Sokszor felhozta, hogy menjünk le strandra, Velencei-tóra úgy, hogy reggel megyünk, este jövünk.. De nekem ehhez semmi kedvem, mert kevés az önbizalmam és félek fürdőruhában lenni ... Szóval nem mentünk strandra.
Tegnap mondta, hogy a testvéreivel lemennek 1 éjszakára a Balatonra. Teljesen kiakadtam, hogy velük megy, velem pedig eszébe sem jutott a nyaralás, az, hogy ott is aludjunk.. Abban pedig benne lettem volna. Csak annyit mondott mindig, hogy reggel megyünk, este jövünk..
Ő azt hitte, hogy nekem ahhoz sem lenne kedvem, meg amúgy is, neki mindegy, hogy ott alszunk-e és stb ...
Én meg minek hoztam volna fel a témát, mikor tudom, hogy ez neki drága?? Csak hogy mondta, hogy hozzányúlt a tandíjas pénzéhez, és majd az anyja kipótolja, mert nem tud megélni 50.000 ft-ból ...
Szóval most ott tartunk, hogy nem mentünk el nyaralni, se vízparthoz, egész nyáron a betonrengetegben voltunk. Viszont a tesóival meg megy.. Arra meg már nincs pénze, hogy velem is menjen...
Nekem ez elég sz*rul esik..
Már nincs pénze elvinni engem, lemondani pedig nem fogja semmiképpen. Nála soha semmit nem lehet "kihisztizni".. Pedig sajnos hisztiztem én is, nem tudtam nyugodt maradni...
Ő meg azzal mentegeti magát, hogyha strandra nem volt kedvem menni, miért mentünk volna Balatonra.
Aztán még olyanokat is mondott, hogy neki nincs rá igénye, hogy ott aludjon, meg elég neki a reggel megyünk este jövünk verzió.
Most akkor jövő nyáron még én érezzem magam sz*rul, ha elmegyünk nyaralni? Mikor neki nincs is rá igénye és sz*rik rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!