Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a hibás, nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás, nekem kellett volna felhozni a nyaralás témát?

Figyelt kérdés

Tudni kell a páromról, hogy pályakezdő és munkanélküli. Egyedül él, az anyja támogatja havi 50.000 ft-tal.

Sokszor felhozta, hogy menjünk le strandra, Velencei-tóra úgy, hogy reggel megyünk, este jövünk.. De nekem ehhez semmi kedvem, mert kevés az önbizalmam és félek fürdőruhában lenni ... Szóval nem mentünk strandra.

Tegnap mondta, hogy a testvéreivel lemennek 1 éjszakára a Balatonra. Teljesen kiakadtam, hogy velük megy, velem pedig eszébe sem jutott a nyaralás, az, hogy ott is aludjunk.. Abban pedig benne lettem volna. Csak annyit mondott mindig, hogy reggel megyünk, este jövünk..

Ő azt hitte, hogy nekem ahhoz sem lenne kedvem, meg amúgy is, neki mindegy, hogy ott alszunk-e és stb ...

Én meg minek hoztam volna fel a témát, mikor tudom, hogy ez neki drága?? Csak hogy mondta, hogy hozzányúlt a tandíjas pénzéhez, és majd az anyja kipótolja, mert nem tud megélni 50.000 ft-ból ...

Szóval most ott tartunk, hogy nem mentünk el nyaralni, se vízparthoz, egész nyáron a betonrengetegben voltunk. Viszont a tesóival meg megy.. Arra meg már nincs pénze, hogy velem is menjen...

Nekem ez elég sz*rul esik..

2013. aug. 14. 22:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Meg tök jó lett volna mondjuk elmenni várost nézni, de annak szerintem nem sok értelme van, hogy elindulunk hajnalban, egész nap fáradtak vagyunk, aztán este hazajövünk. Ezeknek szerintem akkor van értelme, ha ott is alszunk egy estét. Nincs nagy kedvem napi 3-6 órát vonatozni
2013. aug. 14. 22:25
 12/13 A kérdező kommentje:

Már nincs pénze elvinni engem, lemondani pedig nem fogja semmiképpen. Nála soha semmit nem lehet "kihisztizni".. Pedig sajnos hisztiztem én is, nem tudtam nyugodt maradni...

Ő meg azzal mentegeti magát, hogyha strandra nem volt kedvem menni, miért mentünk volna Balatonra.

Aztán még olyanokat is mondott, hogy neki nincs rá igénye, hogy ott aludjon, meg elég neki a reggel megyünk este jövünk verzió.

Most akkor jövő nyáron még én érezzem magam sz*rul, ha elmegyünk nyaralni? Mikor neki nincs is rá igénye és sz*rik rá!

2013. aug. 14. 22:27
 13/13 anonim ***** válasza:
női_logika.jpg
2013. aug. 22. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!