Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha megcsalt a volt barátnőjével?
Figyelt kérdés
11hónapja vagyok együtt a barátommal és most derült ki, hogy amikor kb félévesek voltunk, sms-ezgetett és találkozgatott a volt barátnőjével, akivel másfél évig volt együtt. Nagyon gyanús volt, hogy vajon mi is történhetett, de ő nem mondott semmit, ezért felhivtam a volt barátnőjét, aki elmondta, hogy lefeküdtek. Mivel a szüleim tiltanak a szextől, amit még akkor nem adtam meg neki (mostmár egy ideje igen, de még azelőtt hogy megtudtam a dolgot)megértem hogy lefeküdtek. Az exe azt mondta, hogy a párom otthagyta, mert én kellettem neki. Azóta eltelt pár hónap és tudom hogy szeret, de nem igazán érzem. Nagyon rosszul esik amit csinált és nem tudom mit kéne csináljak. Segitsetek!!!!előre is köszönöm:)2009. okt. 28. 08:21
11/11 anonim válasza:
"tudom, hgy szeret, de nem igazán érzem..." Akkor ez most hogy is van??? én csak akkor tudom, hogy szeret a párom, ha érzem is, hiszen akkor vagyok róla megbizonyosodva ha kimutatja. Ha nem érzed a szeretetét, akkor honnan tudod? Mert ő azt mondja??? sztem is dobd ki. Az, hogy nem feküdtél le vele még nem jogosítja fel a megcsalásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!