Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valakinek innen nincs egy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek innen nincs egy jó szerelmes története?

Figyelt kérdés

#szerelmestörténet
2013. aug. 14. 02:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is a fiúnak kell kezdeményezni. (Előző is én vagyok.)

Nut up or shut up szituáció. (Vagy legyél kemény csávó és nézz szembe ezzel vagy húzd be a farkad és vonulj vissza.)

2013. aug. 14. 02:51
 12/20 A kérdező kommentje:
JAJA:D
2013. aug. 14. 02:53
 13/20 anonim ***** válasza:
De, most nincs igazam? Sok fiú játssza itt az eszét, holott egy lányt se mernek megszólítani, illetve nem mernek kezdeményezni. Nem kell félni. (Azért nem mindenki ennyire félénk.)
2013. aug. 14. 02:58
 14/20 A kérdező kommentje:
hát ha a fiú soksoksok jelt ad akkor nem is futunk el:)
2013. aug. 14. 03:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Mindenesetre leírtam ennek a lánynak a tiszta érzéseimet, iránta és nagyon meghatódott. Írta, hogy mindjárt sír, szomorú és nagyon sajnálja, hogy megbántott. (Mert nem régiben eléggé összekaptunk.)
2013. aug. 14. 03:13
 16/20 A kérdező kommentje:
aa olyan jó hogy van barátnőd:)mindig szeresd!
2013. aug. 14. 03:16
 17/20 anonim ***** válasza:
2013. aug. 14. 03:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Meglesz és vigyázni is fogok rá.
2013. aug. 14. 03:23
 19/20 anonim ***** válasza:

Én kezdeményeztem a srácnál, írtam neki párszor egy-egy hét eltéréssel, és mindig nagyon jókat beszéltünk. Suliban mondtam neki, hogy írhatna igazán.

Onnantól ő írt. :) Találkozni is elhívott. Nem lett belőle semmi, csak egy hihetetlen egy oldalú szerelem (?), mardosó érzések, átsírt éjszakák. Kellett nekem,,örült módjára ragaszkodtam, hónapokig próbálkoztam, hogy ennek így nem leheg vége. Nem is lett.

Nem beszéltünk csomó ideig, kerültük egymást, átnéztünk egymáson. Majd egyszer csak elkezdtem sírni barátnőmnek, hogy szerelmes vagyok. Majd elmúlt. :D Majd a szalagavatóján is. Meg ballagásán is. Szülinapján beszéltünk pár szót. Majd felkeresett, és nagyon aranyos. :) Hétvégén találkozunk.

Egész pontosan 22 hónapja húzódik ez, remélem már pontot rakunk a végére.

L

2013. aug. 14. 08:33
 20/20 A kérdező kommentje:
:)!
2013. aug. 14. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!