Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valakinek innen nincs egy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek innen nincs egy jó szerelmes története?

Figyelt kérdés

#szerelmestörténet
2013. aug. 14. 02:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Van persze; Felállt a farkam, elmentem, jó volt, csókolom.
2013. aug. 14. 02:18
 2/20 anonim ***** válasza:
2013. aug. 14. 02:19
 3/20 anonim ***** válasza:
#2 - jó volt ;)
2013. aug. 14. 02:20
 4/20 anonim ***** válasza:
egyszer egy lány rámmosolygott amikor elment mellettem az utcán.
2013. aug. 14. 02:21
 5/20 anonim ***** válasza:
Írj, nekem van :-)
2013. aug. 14. 02:21
 6/20 A kérdező kommentje:
:Dde most komolyan..
2013. aug. 14. 02:25
 7/20 anonim válasza:
Nekem van:) Még az óvodában ismertem meg.. Egyből tudtam ,hogy kell nekem. Iskolás korunkra már nagyon közel kerültünk egymáshoz. Középiskolában már egy napot se bírtam ki az érintése nélkül. Nemsokkal érettségi utána balesetet szenvedett. :( Teljes gipszben feküdt 1 hónapig...Megcsaltam... Azóta is bal kézzel verem...
2013. aug. 14. 02:27
 8/20 A kérdező kommentje:
hahahahaha nem vicces amúgy
2013. aug. 14. 02:27
 9/20 anonim ***** válasza:

Udvarolok egy lánynak, már szinte az első találkozásunk óta bejönnek a belső, illetve külső tulajdonságai. Egy ideig nem mertem felvállalni, hogy bejön nekem. Nem sokkal ez előtt elgondolkoztam és rájöttem. Sokkal rosszabb a visszautasítástól félni, mint maga a visszautasítástól. Szóval felvállaltam ezt nyíltan, bókoltam, ajándékokat vettem, még szerenádoztam is neki!

Tanulság:

1., Ne legyél beszari

2., Jobb cselekedni, mintsem azon bánkódni később, hogy mi lett volna ha.

2013. aug. 14. 02:46
 10/20 A kérdező kommentje:
naa ügyi vagy:) de én még mindig azon az elven vagyok,hogy igenis a fiú kezdeményezzen!:D
2013. aug. 14. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!